Невиждан двоен обрат в "Игри на волята"

  • 24 ноември 2023 12:47

  • 11469
  • 1
Невиждан двоен обрат в "Игри на волята"
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Невиждан двоен обрат се случи в снощния епизод на "Игри на волята", защото събра на едно място участници, които уж твърдо бяха заели позиция, различна от тази, в която влизат в момента.

Първо, в откровен разговор край огъня Мартин Елвиса съжали за запалената от него война срещу Мастагарков и това се случи, след като двамата седнаха един срещу друг и бившият на фолкпевицата Емануела разкри душата си пред модела.

"Съжалявам за някои остри реплики, които изрекох към теб. Можех да бъда по-сдържан на моменти, но това е моята същност и характер. Избухлив, темпераментен и изключително експресивен съм. Вярвам, че такъв ще си остана и навън и няма да се променя", заяви милионерът.

Денислава благодари на Дунев с думите, че я е запазил като свое дете, въпреки че не го е заслужавала, пише show.blitz.

Оряшкова след "Игрите": Мина време, вече мога да кажа цялата истина

"Гузно ми е, че не постъпих правилно спрямо теб. Вярвам, че ще се подкрепяме оттук нататък. Длъжница съм му и когато се обединим, оттам нататък ще действаме заедно", каза дъщерята на Виолета, която беше най-близката на Мартин при престоя му при Старейшините, а Дунев, подобно на Мастагарков, попадна под безжалостните удари на Мартин.

В същото време стана ясно, че Михаил и Виктория от племето на Старейшините ще спорят в петък вечер кой да бъде последният финалист в риалити формата и ще запълни финалното осмо място на най-силните и издръжливи в шоуто на крачка от финала

"Преди да дойда в шоуто баща ми ми каза, че ще ме оглозгат. Тате, не ме оглозгаха, още съм тук. Научих се да ценя малките неща в живота, храната, компанията на близките хора, уюта на дома и леглото си. Тук виждаш, че тези неща не са дадени даром. Никога повече няма да изхвърлям храна. Ще се опитам да науча на това и децата ми. Представял съм си как две филии хляб ще направят деня ми. Но трябва да го видиш, защото, в противен случай, това нещо не може да се разкаже", допълни Елвиса.

В отговор моделът Мастагарков даде дървеното сърце, което дялка с ножа си и го попита какво мисли. Мартин се усмихна и каза, че някоя хубава млада дама ще го оцени. "Дано", усмихна се Мастагарков. Малко след това последва и нов шокиращ обрат, този път в бившето племе на Мартин - Старейшините.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11469 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.24 | 14:04

1
Ако тоя паразит за нищо неставащ, интригант на име Виолета , отиде на финал, аз спирам да гледам Игри на Волята, това срам и подигравка за всички добре подготвени физически участници

Добави коментар

Водещи новини