Унизителен разгром потресе "Фермата"

  • 31 октомври 2023 11:07

  • 7235
  • 4
Унизителен разгром потресе "Фермата"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя "Канатица" от "Елбетица" във "Фермата", а един от силните играчите в разгромения червен отбор напусна завинаги риалитито.

Срещу професорския син Иван гласуваха четирима от съотборниците му с мотива, че в тима са останали много малко жени и е време да си тръгне мъж. Още толкова червени играчи обаче дадоха наказателен вот срещу учителката Теодора с обяснението, че е твърде неуверена и хленчеща.

След изравняването на гласовете "Елбетица" получи правото да „пусне гилотината“ и да реши кой от конкурентния отбор да си тръгне - професорският син или учителката. Само след минута размисъл, зелените единодушно посочиха Иван, пише show.blitz.

Натали Трифонова съобщи за смъртта на култов участник от "Фермата"

Решението им разплака участника, който не криеше чувствата си от първия ден в предаването. "Аз съм емоционална личност, разстройвам се лесно.

Във "Фермата" станахме едно семейство, защото прекарваме заедно по 24 часа в денонощието, колкото не прекарвам с жена ми и децата ми", каза Иван.

Преди да си тръгне от "Фермата" той се похвали и с най-голямата си победа - да търпи в обкръжението си земеделеца Кенан, който се прослави с грубото си поведение и примитивно чувство за хумор.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7235 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.05 | 02:15

4
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.11.01 | 01:21

3
Горещи момичета ви очакват на - - - - Meetme.pw

2023.10.31 | 12:45

2
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

2023.10.31 | 11:23

1
люляка си духа сам, а фесовете и неграта му пълнят анала със сперма.люляка си духа сам, а фесовете и неграта му пълнят анала със сперма.

Добави коментар

Водещи новини