Женски бунт назрява във "Фермата"

  • 20 октомври 2023 12:48

  • 3825
  • 3
Женски бунт назрява във "Фермата"
©
Слушай новината Слушай новината

Мощни трусове, избухвания и размествания във „Фермата: Нишката на живота“ по bTV са на път рязко да преобърнат хода на играта. В последните дни двата тима преживяха серия от катаклизми, а отборното състезание постепенно започна да отстъпва на индивидуалното.

Повечето жени в „Елбетица“ изведнъж се почувстваха изиграни от лидера на тима - актьора Петър Петров, на когото доскоро разчитаха да взима почти всички важни решения и да крои стратегии. Според тях участникът ги манипулира, за да се придвижи по-напред в играта и ще ги отстрани една по една, за да стигне до финала. „Пешките трябва да направят място за царя“, обобщи ситуацията балерината Мартина Сергиева.

След кратък анализ жените в „Елбетица“ решиха, че трябва да променят ходовете си, ако не искат да отпаднат от надпреварата за 100 000 лева. Мартина, фитнес треньорът Ния Селиктар, актрисите Валерия Колева и Присияна Люцканова решиха да направят женска коалиция, за да запазят позициите си. Как ще действат спрямо Петър, който притежава безспорни фермерски умения и е важен както в стопанството, така и на Арената, тепърва ще стане ясно. Актьорът ще трябва да пази гърба си не само от жените, но и от мъжете в „Елбетица“. Съотборниците му - земеделецът Георги Георгиев и сервитьорът Андрей Стефанов, също са му опозиция, макар и негласна. 

Бивша „Мис България“ пострада във „Фермата“, откараха я в болница

До трусовете в зеления отбор се стигна след като дизайнерът Сергей Панайотов реши да напусне предаването в знак на протест срещу Петър, с когото имаше дълъг, нестихващ кофликт и често наричаше „авторитарен, самопровъзгласил се лидер“. Продукцията обаче му даде шанс да се присъедини към конкурентния отбор „Канатица“, за да покаже качествата и ценностите си извън орбитата на актьора. Сергей бързо се адаптира и дори си спечели приятели при червените. Оттеглянето му от „Елбетица“ рефлектира в отбора, който загуби част от мъжката си сила, провали се в битката за привилегия и остана да живее в мизерните условия на „ада“.

По-важният сблъсък обаче предстои. В понеделник в отборния елиминационен дуел на Арената ще се изправят собственичката на автокъща Лилия Ел Абани, оперният певец Борис Добрев и земеделецът Кенан Асил от „Канатица“. Техни противници ще са актрисата Валерия Колева, сервитьорът Андрей Стефанов и актьорът Петър Петров от „Елбетица“. Очакват ги изпитания за сръчност, точност и сила, и тежка церемония, след която един от тях ще напусне деветия сезон на „Фермата“ завинаги.

Последвайте канала на

Novini.bg
3825 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАДЕ.ЖДА ДОЙ.ЧЕВА

2023.10.22 | 03:04

3
!!! Наде.жда Дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. СТАРА СНИМКА , НО Е ТОЛКОВА АВТЕНТИЧНА. БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА НОВИНИ БГ !

2023.10.21 | 01:33

2
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
а

2023.10.20 | 14:47

1
Абе това предаване в началото биваше, но с всяка година изпростява все повече. Вече прилича на Биг брадър повече, липсва състезателен дух...

Добави коментар

Водещи новини