Елисавета аут от „Ергенът“ след страшен скандал

  • 07 април 2023 12:01

  • 18166
  • 12
Елисавета аут от „Ергенът“ след страшен скандал
© БТВ

Ивент мениджърът Елисавета Ставрева е поредната претендентка в „Ергенът“, която се сбогува с Евгени Генчев, след като не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се вчера в най-романтичното риалити в родния ефир. В любовната надпревара продължават 12 дами, а коя от тях ще успее да докосне най-силно музикантът, зрителите предстои да разберат в епизодите на „Ергенът“ всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

До решението на Евгени да се раздели именно с Елисавета се стигна, след като в имението се разрази грандиозен скандал между нея и Пам. Острите думи, които тя отправи към есеистката относно поведението ѝ на жертва, провокираха виртуоза да се намеси и да вземе категорична позиция: „Уважаеми дами, идвам от свят много по-безмилостен от нашия. Хората там могат да бъдат много по-жестоки и затова там работи правилото за създаване на категорични бариери срещу всяка форма на потисничество. И това се спазва! Защото е срамно да унижаваш или потискаш някого на основата на външни белези. Това е правило и най-вече е правилно!“.

„Интересни доводи, без да си запознат за какво става въпрос… Но ти благодаря, беше ми приятно, успех и всичко най-хубаво“, бяха думите на Елисавета към Евгени преди да напусне имението на любовта завинаги. Последната роза на Церемонията вчера отиде в ръцете на Пам, която не скри възхищението си, че с решението си да отстрани Елисавета „ергенът“ е защитил достойнството ѝ: „Изпитвам щастие, че съм го срещнала. За мен това бе огромен жест и аз много силно го оценявам“.

Тази седмица зрителите на bTV отново станаха свидетели на вълнуваща групова среща, в която момичетата извадиха снайпери, за да премерят точността си в игра на пейнтбол. След като успяха да разгромят противниковия отбор, Елена и Джия определиха Пам да получи голямата награда, а именно индивидуално усамотение с Евгени. Двамата се разходиха из най-красивите кътчета на Средиземноморието и поговориха откровено за трудностите, с които са се сблъсквали, за да докажат, че заслужават да правят това, което обичат. По време на уединението Пам намекна на Евгени, че сега отново усеща негативна нагласа към себе си от страна на някои от момичетата в имението, които подхождат към нея с насмешка и подценяват качествата ѝ.

Евгени Генчев вдига сватба след 2 месеца, ето и коя е булката

В имението на любовта се стигна до ескалация на напрежението, след като момичетата трябваше да дават отговори на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в „Червената кутия на откровеността“. Определението на Пам за Айлин „ходещ секс“ създаде напрежение между двете и доведе до бурна реакция от страна на шампионката по карате, която се разгневи, че по този начин Пам злепоставя родителите ѝ: „Аз искам да покажа на всички, че тази жена, която се прави на много добра, на много интелигентна и много силна, защото е тук, всъщност е една злоба“.

И докато вечерният коктейл в имението се превръщаше в арена на междуличностни конфликти, Валерия използва момента, за да потърси внимание от Евгени, прекъсвайки срещата му с Ирина. Той, от своя страна, възнагради инициативата на защитничката на беззащитни животни, като ѝ подари първата роза по време на Церемонията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
18166 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2023.04.11 | 00:53

12
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Димитрина

2023.04.10 | 16:00

11
Елисавета беше светъл лъч в този формат. Острият й език ни розкриваше на нас зрителите какви момичета са участничките. Тя имаше много точна преценка за тях. Не мен ми липсва.
Денис Теофиков

2023.04.10 | 00:29

10
Алексо Стоян Копривленски каза, че си много грозна приличаш на травестит, а освен това си и яко проста, но добре са му дошли 2 000 лв., които си му дала за да лъже, че уж ти е гадже смешницо залупена!
Елегантен

2023.04.08 | 21:21

9
А кой подари на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, супер скъпарската луксозна гривна от бяло злато с диаманти и сърчица...?
Вальо

2023.04.08 | 20:28

8
А около Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол се върти целия свят, където и да отиде винаги е на Първо място, а всички други всеедно не съществуват, като наща Принцеса се появи!!!
Лъжкинята Алекса Ангелова

2023.04.08 | 20:27

7
Стоян Копривленски каза че си измисляш, че сте гаджета и си го накарала, да се снимате заедно за полулярност, ей алексо лъжкиньо много си елементарна и СПРИ ДА ИМИТИРАШ Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, защото Принцесата е на супер високо световно ниво, а ти алексо си никоя!

2023.04.08 | 10:51

6
За е.бане е този , който е провел кастинга и е допуснал до участие травестити като Елисавета и ачик ку.рвета като Габи .
Анонимен

2023.04.07 | 15:11

5
Грозна и злобна
Брех

2023.04.07 | 14:47

4
Я,кажи сега какво те тревожи, "Това" "ПАМ" , или си заобграден само и единствено от добре поддържани жени, а у Вас е лукс и тик-так боМбонки, защото преди "това" има едни със сериозни ментални проблеми, като травестита с поне 10 интервенции, онова недоразумение Габи, лудотото ромче с кучетата, а да и Виктория наркоманката
Г. Иванов

2023.04.07 | 14:09

3
Ергенът е абсолютна 0 като характер и мъжественост. Тази година голям провал това предаване, а избора на жени е потресаващ. А "това" ПАМ...

Добави коментар

Водещи новини