Продават на битака „предните гърди“ на Джулиана Гани

  • 22 март 2023 13:27

  • 4697
  • 1
Продават на битака „предните гърди“ на Джулиана Гани
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Първите силиконови импланти на плеймейтката Джулиана Гани се търгуват на битака за 60 лв. на промоция.

Когато си ги смени с по-големи, в телевизионно интервю тя обяви, че си подарява „предните гърди“, имайки предвид предишните импланти. През уикенда те бяха атракцията на битака в столичния квартал „Малашевци“. Първоначалната им цена бе 40 лв., но при покупка на целия комплект има промоция - новият собственик ще може да се сдобие с отстъпка от цели 20 лв.

Екип на “Телеграф” се свърза с миската, която обясни, че още преди години е дарила „предните“ си гърди с благотворителна цел. „Нямам представа защо са си позволили да ги препродават“, сподели Джули.

Джулиана Гани с първа фотосесия на малкия Кай

Припомняме, че преди години хубавицата си подмени имплантите с двойно по-големи и обеща, че ще дари вече използваните от нея на друга жена в нужда. Тя разказа, че известно време имплантите били съхранявани в специална кутия в дома й, докато най-накрая се намерила подходяща дама за тях. През посредник Гани дарила силикона. Днес с изненада и недоумение разбрала, че те се продават.

В момента Джулиана Гани може да се похвали с 1000 кубика силиконови импланти. С този размер на бюста тя се нарежда в челните места на жените с най-големи гърди у нас. Красавицата скоро стана майка за втори път и обмисляше да си ги подмени, но за момента няма такива планове. „Не са ми мръднали! Бомба са“, каза още пред „Телеграф“ плеймейтката.

Теодора Павлова
4697 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЩЕ

2023.03.22 | 20:10

1
се оферирам за задните гъзи

Добави коментар

Водещи новини