Джулката и полицаят мърсуват в басейн

  • 28 април 2023 15:54

  • 7779
  • 7
Джулката и полицаят мърсуват в басейн
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Плеймейтката Джулияна Гани за втори път грабна приза "Модна икона", пише Телеграф.

Този път обаче русото изкушение не успя лично да си вземе наградата заради романтично пътуване с полицая Теодор Гоцев. Първият път, когато получи отличието, Джулката се преби на сцената заедно с нейния приятел Антон Стефанов. 

Явно този път е решила да пропусне този момент заради романтично пътуване в Куба, става ясно от социалните мрежи. Дори там открили български ресторант и ги нагостили с шопска салата и таратор.

Джулиана Гани се преби на сцената

След раждането на втория й син Кай, явно възраждат отношенията си, двамата се награбиха в басейн. 

 .

Росица Валентинова
7779 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.05.01 | 02:06

7
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Уникално

2023.04.28 | 23:50

6
Гнусна и грозна проститутка е тая циганка джулиана
Перник, ж.к.Изток, бл.64, вх."З"

2023.04.28 | 16:00

1
За слава на убавицата надежда дойчева че тая надка е яростно че самовлюбен тип. Че оно че въобще не му личи.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.28 | 16:03

5
!!! надежда дойчева- 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! n.o.v.i.n.i bg /// Грозен Мангал. Мангал надежда дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Констатация.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.28 | 16:02

4
!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / T.V.M.E.D.I.A !!! МНОГО ГРОЗНА СВ.ИНЯ АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. НАДКЕ, ЧЕ У СУРАТ ЧЕ КВА ВЕЩИЦА СИ ЧЕ ТРЕЕ ДА ОКАМ ЕКЗОРСИСТ. чЕ ВЕКЕ СМЕ С ЯКО ЧЕ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.
Емѝ... Че Надежда Дойчева

2023.04.28 | 16:01

3
!!! надежда дойчева- 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! n.o.v.i.n.i bg /// Грозен Мангал. Мангал надежда дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Констатация.
Емѝ... Че Надежда Дойчева

2023.04.28 | 16:01

2
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини