"Ергенът": Отпадналата Милица с майка зам.-кметица

  • 10 март 2023 14:50

  • 18997
  • 5
"Ергенът": Отпадналата Милица с майка зам.-кметица
© БТВ

"Гордеем се с дъщеря си! Тя е много добро дете. Изключително емоционална и крехка е. Честно казано, не знаехме, че ще подари отливка на гърдите си. Миличка беше приготвила оттук ракия, лютеница. Ние не бяхме подготвени, малко се стъписахме, но така е решила, така е направила. Действително влезе с амбицията да спечели. Може би е очаквала, че това е начинът, но не се получиха нещата между нея и Евгени."

Това споделя Йорданка Гацева - майка на Милица от "Ергенът", пише "България Днес".

Фейсбук

Кандидатката за сърцето на 33-годишния Евгени блесна още с влизането в предаването. При запознанството си с пианиста Милица от кюстендилското градче Бобов дол му подари отливка на гърдите си и стихотворение, в което излива душата си. Евгени бе силно изненадан, но прие дара с усмивка.

По време на престоя си в южната ни съседка Милица неведнъж показа, че не й е приятно да се конкурира за сърцето на мъж с други жени. За съжаление на церемонията, която бе излъчена в сряда вечерта, Гацева не получи роза от Евгени. За първи път в историята на предаването всички участнички й подариха своите цветя в знак на съпричастност и любов към нея.

"Не познавам лично Евгени. Видях го, когато разбрах, че Миличка ще участва. Не мога да си изкривя душата - интелигентно момче е, с високо образование. Тя е много чувствителна. Може би не трябваше толкова много да се разкрива, но това все пак е риалити шоу", допълва Йорданка, която е и заместник-кмет на Община Бобов дол.

Именно професията на майка й притеснява Милица в самото началото и момичето дълго се чуди дали да влезе в едно от най-коментираните риалитита у нас.

Милица аут от "Ергенът", момичетата с изненадващ жест към нея

"Подкрепих я! Все пак аз съм зам.-кмет на община. Притесняваше се. Застанах зад нея, защото това се случва един път в живота. Момчето е много хубаво. Викам си пък може и да ни доведе зет, въпреки че в нашето семейство музиканти няма", допълва шеговито майката.

Цялото семейство много разчита на Милица. Едва на 14 години тя заминава за Благоевград, където да учи икономика в професионална гимназия. След това се мести в София, където следва "Бизнес администрация". През цялото време е до близките си и им помага, най-вече за брат й, който страда от лека форма на аутизъм.

"Насочих я към икономиката, въпреки че счетоводител сигурно никога няма да я направя. Въпреки това много разчитаме на нея. Двете сме безкрайно близки. Надявам се Милица да се чувства добре, да не е притеснена, да не се страхува. А един ден искам да ми доведе зет, който да я обича. Това ми стига", категорична е майката на Милица.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
18997 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Християн

2023.03.12 | 20:19

5
Да за видиш жената как ще изглежда в бъдеще погледни майка й.

2023.03.12 | 17:14

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Леле!!

2023.03.12 | 01:21

3
Голямо грозилище това бе!!!!
добре

2023.03.10 | 23:15

2
ЕРГЕНИНО е пр*ститутско предаване на Емил Каменов Очакваме и коментар на Киро Брейка по това реалити

2023.03.10 | 17:03

1
Поне вече знаем от къде е взела красивото си лице

Добави коментар

Водещи новини