Еротичните писма, които Евгени и Валeрия си пишат

  • 16 март 2023 16:43

  • 18324
  • 2
Еротичните писма, които Евгени и Валeрия си пишат
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Валерия е здраво хлътнала по Евгени Генчев и това си личи от реакциите ѝ, когато той преплете страстно устни с някоя от другите участнички. Дори най-близката на Валерия в шоуто, Айлин Бобева, няма намерение да пренебрегне собствените си интереси, за да не обиди приятелката си.

Да, Евгени и Айлин имаха прекрасна първа романтична среща, но Валерия има традиция с ергена. Става въпрос за писма, които двамата си пишат един на друг и оставят на тайни места. "Обърках сън и реалност в непрекъснати мисли за теб. Пробуди в мен красиви чувства, каквито никога не съм усещала до момента и често се чудя дали не сънувам. Аз и ти заедно, без значение къде, надявам се отново да сме", гласят думите на Валерия, отправени към Евгени. По-рано тя пък му сподели нещо друго, с което би се съгласила всяка жена:

Майката на Елена от "Ергенът" със странен намек за победителката в шоуто

"Няма да ти се разсърдя, че ми размазваш червилото. Гледай спиралата да не ми размазваш". 

Само може да подозираме какви други писма са си писали Валерия и Евгени. По-интересна е обаче клюката, че именно природозащитничката печели втори сезон на "Ергенът". Достоверни източници на Vbox7 твърдят, че Евгени и Валерия са били лудо влюбени и заедно след края на шоуто. Дали обаче ще се окаже наистина така, предстои да разберем.

Теодора Павлова
18324 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.17 | 01:20

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
гост

2023.03.16 | 18:02

1
Тая пък е умрялаа в кожата си.За каква еротика говорим

Добави коментар

Водещи новини