Сестрата на Сузанита проговори за семейния тормоз

  • 13 декември 2022 12:37

  • 21518
  • 5
Сестрата на Сузанита проговори за семейния тормоз
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Откакто стана ясно, че Сузанита е бременна, се появяваше информация откъде ли не, че баща ѝ: фолк легендата Орхан Мурад, разбрал за новината от медиите, пише каналът Vbox7.

Тогава Сузанита заяви, че някой ден ще проговори за причините, намеквайки, че баща ѝ далеч не е светец. Е, направи го, макар и задочно. В профила си в Instagram тя сподели публикация на своята сестра. "Сестра ми проговори", написа Сузанита, а Александра определено не пести думите си. 

В първата част на дългата си публикация Александра оправдава Сузанита за нейните грешки, като ги обяснява с нещо, което е абсолютна класика за всички психолози - детството. "Тя просто е жертва на едно безцеремонно отглеждане на дете", обяснява тя. "Никой не може да коментира какво е ставало зад затворените врати", загатва Александра. 

Въпреки че признава, че и на Орхан Мурад не му е било лесно, Александра признава, че тя и майка ѝ са били жертви на тормоз у дома. "Наложи се да прекатим контакт заради емоционалния тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той обвинява тях (бел. ред - Сузанита и майка ѝ). Но Тяхното поведение е провокирано", отбелязва тя. 

"Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от дома. Пък каквито и причини да има", завършва Александра. 

Oрхан Мурад нехае за внучето си

Тези признания, споделени от Сузанита, са повод певицата също да се закани. "И аз ще говоря... много ще говоря и ще запуша устите на много хора", написа тя. Александра е по-голямата сестра на Сузанита. Тя е дете от друга връзка на майка им Вероника. За Александра не се знае много, тъй като тя е избрала коренно различен път от този на сестра си. Година преди Сузанита, Александра също стана майка.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
21518 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.12.14 | 14:15

5
На Кyрванита сестра й ше й пръсна пyтката от секс.

2022.12.13 | 12:56

1
Сестрата по-става за секс. Кyрванита плаши.
до най долния

2022.12.13 | 20:45

4
А ако не внимавам с коментарите какво ще стане?
долния

2022.12.13 | 15:18

3
иначе кво бе путьо? лапай чепа ти и kypвaта ти циганска

2022.12.13 | 15:04

2
А ти който и да си внимавай с коментарите.

Добави коментар

Водещи новини