Психотелесен терапевт с анализ на делото между Амбър Хърд и Джони Деп

  • 28 май 2022 10:35

  • 10925
  • 7
Психотелесен терапевт с анализ на делото между Амбър Хърд и Джони Деп
© Колаж: Novini.bg/ Getty

Съдебната битка между Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е и Амбър Хърд, която следяха милиони хора по света приключи преди часове. Доколко потресаващите разкази и на двамата за насилие по време на бракът им са достоверни - Станчо Станчев, разговаря с психотелесния терапевт Мартин Чолаков.

Физически наранявания, обвинения за сексуално насилие и кариери на косъм все още поддържат огъня на най-разпаления спор в света на шоубизнеса за 2022 г. Процесът, но не по Кафка, а по Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е получава своята развръзка до края на месец май. Бившата съпруга на звездата - актрисата Амбър Хърд, вече месец и половина приковава погледите от съдебната скамейка във Вирджиния. Но откъде започна всичко, кой кого обвини и кой кого съди?

След петицията: Амбър Хърд ще участва в "Аквамен" 2 под 10 минути

През 2016 г. актрисата от "Аквамен" обвинява Деп, че е упражнявал насилие срещу нея. Двамата се споразумяват и до съд не се стигна. Амбър Хърд получава 7 млн. долара от съпруга си и обявява, че ще ги дари за благотворителност. Актьорите финализират развода си през 2018 г. В момента Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е съди съпругата си за серия статии, в които тя се представя за жертва на домашно насилие. Според адвокатите на звездата от "Карибски пирати" това нарушава споразумението, което съпрузите са сключили. Вследствие на тези признания от страна на Хърд, Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е загубва договори за 50 млн. долара. 

Бившите половинки на Деп Уинона Райдър и Ванеса Паради, дори намесената от Амбър Хърд Кейт Мос, отричат публично Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е да е упражнявал, каквато и да било форма на насилие върху тях. Лъже ли Амбър Хърд? Какво показва езикът на нейното тяло?

"Един човек, особено актьор, би могъл да прикрие твърде много неща. Един поглед отведен надолу или поглед, който през цялото време симулира, че гледа в някаква друга посока, може да бъде индикация, че човекът се опитва да скрие нещо", коментира Мартин Чолаков.

Мартин Чолаков е психотелесен терапевт. Според него поведението на Амбър Хърд е силно повлияно от ситуацията, в която е поставена.

"Има хора и характерови динамики, които са примерно хистерични. И в тази хистерична предиспозиция могат да се свършват твърде много неща, които да ни заблудят, че човекът преживява твърдо интензивно това, което преживява, а всъщност да се касае по-скоро за една претенция. Претенция за внимание", каза той.

Кейт Мос отсече: Джони Деп никога не ме е бутал по стълбите!

Според Мартин Чолаков обвиненията за агресия срещу Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е могат да бъдат предпоставени от неговото детство. Небезизвестно е властното поведение на майката на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е в неговото минало.

"Представете си едно дете, което е изплашено от  нещо и плаче, но родителят му не знае, че то плаче. Това дете много често бива санкционирано, че показва емоциите си. И ако това е често, то по някакъв начин се научава да удържа, да задържа тази експресия. И особено при наличието на наркотици, които по някакъв начин помагат на преградите да паднат, биха могли да доведат до някаква форма на насилие", допълни той.

"Има една много видима садомазохистична динамика между двамата. Там се забелязва нещо много характерно и то е, че Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е през цялото време гледа в нещо и най-малкото симулира гледане - сложил е слънчеви очила в залата, което може да се интерпретира като някаква форма на желание да скрие нещо. Разпитваната Амбър Хърд много често се опитва да го гледа, като вероятно търси някакъв емоционален отклик. Аз лично забелязвам едно видимо желание за свързване по определен начин, което той видимо отбягва", каза Чолаков.

"Според мен, цялото това нещо, което се случва през думите в този процес, е по-скоро един откровен опит за манипулация и на двете страни, защото съгласете се, все пак тук става въпрос за много милиони", заяви специалистът.

Радина Лазарова
10925 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.05.28 | 12:06

1
Хърд бих я чукал веднъж, но повече от 100 долара не давам.

2022.05.29 | 09:52

7
Най-много 20 долара.
PaulaFox

2022.05.28 | 19:00

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ ja.cat/id398062

2022.05.29 | 08:49

6
Казвам се баба Иванка, на 85 години съм, бъдеща прабаба, обичам да правя баница и да варя ракия. Моля, не се занимавайте с покварени девойчета. Вместо това ми елате на гости да ви нагостя и да ви пратя малко ракия за вкъщи.
неразбиращ

2022.05.28 | 20:32

5
Ще спечели делото,НО НЕ СНИМА.ЗАГУБИТЕ,СА ГОЛЕМИ(финансовите).

2022.05.28 | 16:22

3
Тази жена е манипулативна нарцисистка. Като застана да дава показания си пролича от поведението и комрнтарите, които даваше що за стока е. А самите ѝ адвокати бяха направо комични на моменти.

2022.05.28 | 13:01

2
Джони ще спечели делото, то просто всичко е в негова полза.

Добави коментар

Водещи новини