Черната Златка си направила ПР с "откраднатия" джип

  • 21 юни 2012 09:55

  • 2230
  • 3
Черната Златка си направила ПР с "откраднатия" джип
©

Преди 2 седмици Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо се оплака, че са й откраднали джип BMW и затова не можа да гостува при Гала в предаването “На кафе”. Тогава тя обясни, че била в участък на МВР, за да подаде оплакване.

После се оказа, че откраднатото BMW не е джип, а самият сценарии е пълна лъжа, спретнат от напористата бургазлийка. При направена проверка в столичната дирекция на МВР се оказва, че изобщо няма такъв случай, твърди вестник “Телеграф”.

Излиза, че едрогърдата плеймейтка се е опитала да си направила реклама, за да е по-интересна. Тогава тя не спря да обяснява в социалните мрежи, че колата е подарък от неин приятел. После го раздаваше много ларж, като написа, че въпросният Мирослав ще й купи нова кола.

Съседите й в столичния квартал Манастирски ливади” не са я виждали да кара БМВ, а казват, че Златка шофира рено, сглобено в Турция.

Последвайте канала на

Novini.bg
2230 3

Коментари 3

Добави коментар
Ненка

2012.07.01 | 13:58

3
Е кой го итересува Златка какво кара и какво не,имала ли или не БМВ дран дран ярина!Селски клюки!!!

2012.07.01 | 13:58

2
И да е имала, и да е нямала БМВ- ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО! Ако ще хеликоптер да кара!
аз не искам мамо работа на полето

2012.06.27 | 09:51

1
Не е ясно само какъв PR може да си прави една проститутка? Предполага се , че е за набиране на клиенти. Бахти все още ли има балъци да се се залисват по някяква миризлива слива с провиснали нянки?

Добави коментар

Водещи новини