Стана ясно защо се мразят Глория и Кали

  • 02 май 2022 11:48

  • 12522
  • 7
Стана ясно защо се мразят Глория и Кали
© Инстаграм

Плювните и обидите, които си размениха дори навръх Великден фолк-кралиците ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в и Кали нямат нищо общо с кариерите им. Въпреки че мотивът на атаката от страна на Кали бе, че примата на фолка нямала нито един хит, то разпрата между двете изпълнителки е свързана с личния им живот, а не с издадените албуми.

Войната между двете диви на чалгата датира от 20 години, а причината е вече покойният бос на ВИС-2 Георги Илиев. Главния, както го наричат и днес поклонниците му, разбил сърцето на Кали, след като зарязал хубавицата, за да вкара за две години в леглото си именно ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в. Години наред пък Кали, която вече има 3 деца, усукваше дали първородният й син не е именно плод от любовта й с Жоро Илиев. Детето е записано на близкия до боса по онова време Иван Димитров, но истинският му татко е именно Главния, разказват от обкръжението на застреляния през 2005 година бос.

Роден през 2000 г., наследникът на боса не е официално признат, тъй като Георги Илиев не иска и да чуе съпругата му Мая да научи за детето, камо ли да я види официализирана. Самата Мая не може да има деца с Илиев, а тактичният подземен бос решава да спести унижението и мъката на законната си половинка, въпреки че Мая била наясно, че съпругът й не топли само нейното легло. Затова и след раждането на Георги, босът на ВИС-2 се ограничава само до снимки на малчугана и пращането на по 5000 долара месечно на майка му. Жоро Илиев е виждал няколко пъти сина си още като бебе, но парите никога не носел лично на Кали - пращал шофьора си да подпомага младата майка.

Глория и мъжът й се събраха (ВИДЕО)

Кали от години отрича сина й да е отроче на боса, а причината е, че Илиев ѝ обявил ултиматум - разкаже ли за произхода на детето, кранчето спира. След убийството на мафиота пък покрусената Кали решава да мълчи от уважение към любовта си и паметта на таткото. Единствено разкрива, че искала Жоро Илиев да бъде кръстник на малкия, а обяснението за почитта към боса - спасил я от изнасилване от собствените си гардове и започнал да я покровителства, включително и финансово. Певицата стига дотам, за да защити произхода на сина си от бащини врагове и родни сплетни, че пуска слухове как сама мечтаела да роди син на Главния, но той я ползвал само за забавление. Истината обаче издава самият Георги-младши с визията си, който само на 14 години вече е пълно копие на покойния си татко.

Мъката на Кали по непризнаването на сина ѝ се усилила жестоко, след като малко след раждането на Георги, босът на ВИС-2 я отхвърля и я сменя с настоящата й врагиня ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в. Примата на фолка става официална любовница на Главния за цели 2 години, а Кали се къса от мъка и бяс. Гневът ѝ не е насочен към неверния любовник, а към ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в която дори получава огромен имот в столичния квартал „Павлово”, където и днес живее. Любовта между ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в и Главния не спира само до имотни облаги - говори се, че лудо влюбеният Илиев зарязва Мая и започва да живее с певицата, а през това време продължава само да праща пари на Кали, но без да се вълнува повече от сина си. Абортът на ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в от боса на ВИС-2 се шушука, че е причина за краха в отношенията между певицата и влюбения благодетел.

Илиев зарязва и ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в, а бурната раздяла и мъката си Гло демонстрира в клипа към парчето си „Крепост”.

Там ролята на Главния се изпълнява от Асен Блатечки, който обаче е прегазен безмилостно от влак на финала на клипа.

Кали: Продължавам в друга посока

Кали обаче не прощава.

ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в, макар и изоставена, е нейна съперница до край, а войната между двете периодично изплува на повърхността на иначе безразличните отношения. ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в години наред също увърташе дали е имала вземане-даване с Илиев, но в своите мемоари разкри индиректно, че двамата са имали връзка. Просто героят в книгата не се нарича Георги Илиев, а... Главния, за да не останат съмнения очевидно, че певицата е била предпочетена от мафиота пред вскички останали тогавашни бръмчалки. След като Кали преди броени дни отново не пропусна да уязви колежката си и дългогодишна съперница с коментара, че ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в нямала нито един хит, примата отново показа защо Илиев е избрал нея. Заради класното поведение, което копирало и през онова време това на официалната съпруга Мая, писа Уикенд.

„Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми”, обяви ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в по адрес на хулите от Кали.

В типичния си наперен стил пък наританата певица отговори, че „не ме прави злобна, че не знам нито една нейна песен и не мога да ги изброя”.

Novini.bg
12522 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.05.05 | 01:41

7
Вернер Хьофер, неделя в 12 часа, сутрешна чаша: Знаем, че можем, но искаме... така че тенорът на немската черна телевизия ZDF Макус Ланц снощи; Темата беше логистика и капацитет за статистическо планиране.
Whatever

2022.05.02 | 21:28

6
Станахте жълт сайт отвсякъде.
x

2022.05.02 | 13:58

3
Циганка и туркиня спорят за български чеп, ама с кинти.

2022.05.02 | 19:51

5
Чепове бол, всичко е заради кинтите.

2022.05.02 | 15:25

4
Глория бих я чукал, Кали не.
Nasko

2022.05.02 | 12:39

2
Za 4ukane stavat i dvete
wtf

2022.05.02 | 12:21

1
а стана ли ясно защо чалгарите са толкова прости и гнусни!??!?

Добави коментар

Водещи новини