Фики Стораро скъса с "Пайнер"

  • 21 февруари 2022 17:49

  • 7467
  • 3
Фики Стораро скъса с "Пайнер"
© Булфото архив
Слушай новината Слушай новината

Поредният изпълнител, който напуска музикалния гигант "Пайнер", е ФикиФикиФикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на Стораро.

На официалния сайт на фирмата вече няма информация за участията му. Освен, че не става ясно кога и къде ще пее синът на Тони Стораро, на страницата на "Пайнер" той изцяло е премахнат от каталога, което говори повече от красноречиво за ситуацията.

Емилия напусна "Пайнер", намекна за бременност

Засега от "Пайнер" не коментират нищо, но се предполага, че още тази седмица ще внесат яснота около статута на ФикиФикиФикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на Стораро, пише "Телеграф".

"Все още не се знае какво точно се случва с договора ми. В началото на март ще е ясно и тогава ще мога да ви кажа със сигурност", заяви пред медията певецът.

Той призна, че в момента е в подготовка на нов албум, с който скоро ще зарадва феновете си. От фирмата вече си тръгнаха една солидна бройка изпълнители, сред които Деси Слава, Емилия, Магда, Малина, Есил Дюран, Кали...

Галена също е без договор в димитровградската компания, а и Галин не е част от нея, тъй като под неговото име пише гост-изпълнител. Още преди две години се заговори, че Стораро-младши ще зареже чалга гиганта.

Novini.bg
7467 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Смърдел циганин

2022.06.14 | 04:21

3
Написах коментар и го изтриха, мамави смърдели цигани!
Фихчо

2022.06.14 | 04:01

2
Може да мириша, но съм истински!

2022.02.22 | 11:04

1
Мазен мангал.

Добави коментар

Водещи новини