Хисарския поп стана прадядо за първи път

  • 03 януари 2022 16:38

  • 6246
  • 0
Хисарския поп стана прадядо за първи път
© Булфото (архив)

„Станах прадядо за първи път! Роди ми ce правнучката Даяна, която аз наричам принцеса Даяна. Това е най-големият ми подарък за Коледа.“ Това сподели, цитиран от хотарена, титулуваният изпълнител Хисарския поп. Димитър Андонов, както е истинското име на певеца, разказа, че момиченцето се появява на бял свят преди няколко дни. Даяна е дъщеря на големия внук на Хисарския поп Димитър, който е кръстен на известния си дядо.

„Даяна има моята буква в името си, както и буквичката на татко си и това ме прави още по-щастлив. Много голяма радост ни е, цялото семейство не можем да ѝ се нарадваме от щастие“, каза още Андонов.

Другият му внук Мариян, наскоро вдигнал сватба с любимата си Силвия и певецът се надява, че и те ще го зарадват с правнуче.

 Хисарския поп разкри още, че на 10 януари догодина ляга на операционната маса болница в Панагюрище. Той най-накрая е успял да събере средства за смяна на ставата на левия си крак. Интервенцията на десния долен крайник бе извършена по-рано, за да може да ходи нормално и да няма нужда от подкрепата на патерица.

Хисарския поп: Нужни са ми 4000 лева за операция

 „Много хора обещаваха да ми дарят средства, но сметката ми все стоеше празна. Радват ми се на музиката и казваха, че ще ми помагат, но това останаха празни обещания, защото никой не изпращаше пари“, разказа с нотка на разочарование изпълнителят на хита „Дай си сърцето“.
 
Живот и здраве, след успешното преминаване на операция Хисарския поп е планирал 15 нови песни. „Всичко го правя за народа, нямам нито стотинка печалба от тези песни. Но като гледам в интернет, че милиони хора ме гледат и слушат, ми става хубаво и записвам нови песни. В момента имам общо 325 песни на флашки, които може да слушате без прекъсване повече от 30 часа. Не знам някой друг изпълнител да може да се похвали с нещо подобно“, допълни 80-годишният творец.

Той признава, че здравословно се чувства добре въпреки сериозните болежки в крака. И си пожелава да е жив и здрав и догодина да се радва на правнучета и хубави песни.

 

Novini.bg
6246 0

Свързани новини

Водещи новини