Веско Маринов изневерил с Тони Дачева

  • 31 май 2012 11:07

  • 6996
  • 0
Веско Маринов изневерил с Тони Дачева
©

Двамата певци изкарали кратък флирт в началото на миналото лято, но били изловени от съпругата на Веско, пише в. "Всеки ден". Забранената им любов бързо прекратила, но изневярата сложила пръст на семейното щастие между певеца и бившата му вече жена.

Според мълвата Тони Дачева споделила тази тайна на своя близка приятелка. Двете обаче се скарали наскоро и сега "приятелката" си отмъщава, като дава гласност на тази история.

Градските легенди редят още, че двамата изпълнители изкарали не просто кратък флирт, а поддържали интимни отношения близо година. Срещите между Веско и Тони Дачева винаги се осъществявали в провинцията, като двамата колеги така планирали изявите си, че да пеят на близки разстояния един от друг.

"Веско обичаше Цветанка и не го е крил. Той си беше казал на Тони да не очаква нищо сериозно. Това обаче я устройваше, защото тя преживяваше тежък период и имаше нужда от мъжко рамо, което да й вдъхне увереност", обяснявала бившата приятелка на певицата.
От своя страна Веско се държал изключително кавалерски с Тони и дори й помогнал да се справи с диабета. Цветанка знаела, че двамата са добри приятели, но не подозирала, че са интимни. Тя научила за аферата едва, когато прочела sms-и между любовниците в мобилния телефон на мъжа си.

Последвайте канала на

Novini.bg
6996 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини