Баба за пример се оказа примата на фолка Глория

  • 15 юни 2021 13:52

  • 9195
  • 1
Баба за пример се оказа примата на фолка Глория
© Instagram.com/gloria_bulgaria

Баба за пример се оказа примата на фолка ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна на памперси, хранене, приспиване и разходки - нищо не може да се опре на баба Гло.

Малката Галина, която е кръстена на нея, е щастливо бебе. Цялото семейство й отделя много внимание и детенцето расте в любов и хармония.

„Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено“, споделя щастливата млада баба.

Причината певицата да се отдаде на ежедневни грижи за малката Галина е, че щерка й Симона ударно се завръща в музикалния шоубизнес. Младата майка отново е на сцената само три месеца след раждането на бебето. В перфектна форма и с нови проекти, Загорова е решила да съчетава майчинството с ангажиментите, за да не губи позициите си.

Слуховете носят, че в момента половинката й и баща на бебето Даниел е без работа и сигурни доходи и семейният бюджет пада на плещите на Симона. Талантливата певица нямала против да се грижи за благото на семейството, а и любимият й захванал бизнес, който в момента развива.

Освен многото ангажименти и пътувания, Симона е решила скоро да запише и нови прoекти. Въпреки че години наред се опитваше да избяга от nопфопка, за да не я сравняват със звездната й майка, бъдещите и парчета ще са именно от този жанр, пише „България Днес“.

Novini.bg
9195 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Magareto

2021.06.16 | 11:33

1
Kak iskam da i go butna

Добави коментар

Водещи новини