Папи Ханс вади нов сингъл

  • 02 юни 2021 10:40

  • 1283
  • 1
 Папи Ханс вади нов сингъл
©

Папи Ханс вади нов сингъл и обявява грандиозен проект. Песента се казва “Друг” и дава началото на дебютен албум, книга и “първия музикален сериал”. Проект с невиждан досега мащаб.

След като взриви интернет с последните си няколко хита (“Хубаво ми става”, “Тясно” с Азис и “Стой си вкъщи”), Папи Ханс, познат като изпълнител, но и автор на бестселъри, отново намери начин да надскочи очакванията.

“Не ми се прави нещо, което е правено преди”, споделя Папи за проекта си и допълва: “На нашата родна музикална сцена й липсва смелост и иновация. Само по това ни водят на запад.”

В неделя вечерта Папи Ханс обяви сингъла си в социалните мрежи с филмов тийзър и събуди любопитството у стотици хиляди.

Най-креативният и провокативен артист у нас отново успя да надскочи всички очаквания като обяви, че с излизането на новия му сингъл, той дава старт и на проект, с който слага и световни звезди в малкия си джоб. Това е дебютният албум на Папи, който носи остроумното име “Когато позираш - прозираш”. Албумът ще се разлисти пред очите ни в рамките на дванадесет месеца - песен по песен. Всеки месец ще излиза нова песен с видеоклип, който продължава историята от предния. “12 песни. 12 клипа. 12 епизода. Една история. А накрая всичко се събира в един албум и една книга.” - така лаконично самия Папи Ханс обяви своя проект.

“Албум, сериал с дванадесет клипа и книга накрая? Това не е първо в България, а първо в света.” споделят от лейбъла му - FacingTheSun.

За името на албума, артистът споделя: “Живеем във време, в което да сме харесвани и приети, ни е по-важно от това да сме себе си. Някой трябваше да напомни, че позата винаги си личи. Затова трябва винаги да следваме само себе си.”

Novini.bg
1283 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.06.02 | 15:32

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини