Лейди Гага забременяла след изнасилване

  • 21 май 2021 14:03

  • 11669
  • 9
Лейди Гага забременяла след изнасилване
© Getty Images

Поп звездата Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, която има успешни изяви и като актриса и е носителка на "Оскар", разкрива, че е била бременна, след като навремето е станала жертва на сексуално насилие, съобщи И!Нюз, предава БТА.

Тридесет и пет годишната изпълнителка говори откровено и емоционално за травматичното си минало като гост в първия епизод на документалната поредица "The Me You Can't See" на принц Хари и Опра Уинфри, посветена на психичното здраве, която стартира днес.

В сегмента си Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в разказва детайлно за времето, когато е разбрала, че е бременна след полов акт, който не е бил по взаимно съгласие.

"Бях на 19 и работех в бизнеса, и продуцентът ми каза "Свали си дрехите". Аз отказах и си тръгнах, и те ми казаха, че ще изгорят цялата ми музика. И не спряха. Не спряха да настояват, а аз просто замръзнах. Дори не помня...", разказва през сълзи Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

Изпълнителката допълва, че е решила да не назовава насилника, защото никога повече не иска да се изправя срещу него.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в казва още, че индустрията е оскърбителна и опасна.

Певицата и актриса описва и преживяно години по-късно, когато е отишла в болница заради болка и изтръпване, и е била изненадана, когато от там са изпратили да я види психиатър, вместо лекар.

"Първоначално чувствах цялостна болка, след това изтръпнах. Бях болна седмици наред, седмица след седмица, и след това разбрах, че това е същата болка, която изпитвах, когато човекът, който ме изнасили, ме заряза бременна на ъгъла. Бях в къщата на родителите ми, защото повръщах и бях зле. Бях зле, защото бях малтретирана", продължава разказа си Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

" frameborder="0" allowfullscreen>

 

 

Изпълнителката казва още, че дълго време се е чувствала променена от болката, която е изпитвала след изнасилването. Това я е довело до "тотален психотичен срив", който е продължавал и когато е приела "Оскар"-а си за "Роди се звезда" през 2019 г.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в добавя, че в последно време й се е наложило да се справя с импулси за самонараняване.

"Знаете ли защо не е добре да се самонаранявате? Защото това ви кара да се чувствате по-зле. Мислите, че ще се почувствате по-добре, защото показвате на някого, че ви боли. Истината е, че не помага", казва певицата.

Звездата завършва разказа си с надежда, обяснявайки, че след няколко години е "научила всички начини да се измъква, и макар и бавно, всичко е започнало да се променя".

Последвайте канала на

Novini.bg
11669 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Помак от микре

2021.05.22 | 18:57

9
Ама у газо ли са я изнасилили и е забременяла
XXX

2021.05.22 | 17:14

8
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

2021.05.22 | 11:03

7
В кой бизнeс рабoтeла на 19 не мoжах да рaзбеpa да не е било в oня дрyгия бизнeс?
ха

2021.05.21 | 18:10

6
то в тая хАмерика 99% от известнитИ "признават" ,че са били малтретирани или насилвани като малки. Съжалявам ама някакси не мога да повярвам ...

2021.05.21 | 16:50

5
И без пари да ми пуснеш пак няма да те докосна
Бай Васо Сърбеца

2021.05.21 | 16:24

4
Лъжлив боклук, свършили са и в гърлото, парцал

2021.05.21 | 15:25

3
Абе бе тая я онождаха 1000 нереза под предлог уж влюбена, а сега била изнасилена. Що се събора с лошите???
в

2021.05.21 | 14:10

1
в тази америка кой не е изнасилен??? мислех да ходя, ама да не вземат и мене да ме опънат

2021.05.21 | 14:38

2
Зависи, може пък да ти хареса.

Добави коментар

Водещи новини