Върнаха кучетата на Лейди Гага

  • 27 февруари 2021 06:51

  • 7669
  • 1
Върнаха кучетата на Лейди Гага
© getty images

Двата откраднати френски булдога на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, отвлечени при въоръжен грабеж в средата на седмицата, са били предадени вчера в полицейски участък в Лос Анджелис, а след това - на представители на поп певицата, съобщи полицейски говорител, цитиран от Ройтерс.

Около 18 ч. вчера кучетата са били доведени от жена в полицейски участък близо до централната част на града, каза капитан Джонатан Типет, началник на елитния отдел за разследване на грабежи и убийства.

Представители на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и детективи са отишли в участъка и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Капитан Типет каза, че жената, довела кучетата, не е свързана с кражбата им.
 

Засега не е ясно как булдозите са се оказали при нея.

Човекът, който разхождал кучетата на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в - Райън Фишър, е бил прострелян веднъж. На видеоматериал се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с Фишър, той оказва съпротива, след това единият вади оръжие и стреля веднъж, преди да избяга с две от кучетата.

Задигнаха две от кучетата на Лейди Гага
На видеото се чува как Фишър казва, че е прострелян в гърдите. Капитан Типет каза, че се очаква служителят на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в да се възстанови, предаде Асошиейтед прес.
 

Вчера певицата повтори, че дава награда от 500 000 долара за отвлечените Коджи и Густав.

 


В пост в Инстаграм Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в каза "Продължавам да те обичам, Райън Фишър, ти рискува живота си, за да се бориш за нашето семейство. Ти завинаги оставаш герой".

В момента Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в е в Рим, където снима филм.
 

Третото куче на певицата, Мис Ейша, избяга на крадците и след това било намерено и върнато. 

 

Novini.bg
7669 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Zodiac

2021.02.27 | 09:54

1
На кой му пука за тази смотана Гарга и мастиите и!

Добави коментар

Водещи новини