Мегз спаси жена от насилник!

  • 07 май 2021 15:44

  • 5295
  • 4
Мегз спаси жена от насилник!
© Фейсбук

Дизайнерката Мегз помогна на малтретирана жена да стартира наново живота си.

Битата жертва намира сили да избягат след среща и разговор с Мегз. Тя успява не само да счупи оковите на насилника, но и да намери нов мъж, с който се сгодява наскоро. За да изрази благодарността за помощта, наскоро момичето пише на Мегз в социалните мрежи.

„Меги, държа да ти кажа, че днес празнувам моя годеж, но с друг мъж,  след като се отървах от онзи лош кръвопиец. Ти ми беше голяма сила и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се видим. Вече съм друга. Тази, която не си виждала. Благодаря ти за всичко“, разкрива спасената жена.

Каканашева сподели написаното и разказа за трагичната участ на анонимната жена. Тя е жертва на домашно насилие в продължение на 15 години. Тормозена и заплашване през целия си съвместен живот с мастит бизнесмен от малък град. Заради положението му тя не успява да се отърве от ада, в който живее докато не се появява Мегз. Каканашева я кани да участва в онлайн предаването си преди година и половина, за да сподели, макар и без да показва лицето си, през какво е преминала. Година и половина по-късно се оказва че, тя успява да даде старт на новия си живот, писа "България Днес".

Последвайте канала на

Novini.bg
5295 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.05.10 | 08:58

4
Ами да беше си намерила овчар ,вместо мастит бизнесмен.Всяко удоволствие се заплаща.

2021.05.08 | 09:32

3
С КРИВИТЕ ЗЪБИ КАТО НА ГЛИГАН ЛИ ГО УХАПА.

2021.05.07 | 15:50

1
Мегз (каквото и да е това) си измисля глупости, а тиквената пропаганда ги тиражира срещу заплащане. Жалка ралта.
ГОВНЬО СИ!

2021.05.08 | 00:00

2
А трябва ли да четем тъпото ти и просташко мнение!

Добави коментар

Водещи новини