Ева Веселинова проговори за бащата на близнаците, вижте как му е съобщила, че е бременна

  • 12 април 2021 13:17

  • 16357
  • 2
Ева Веселинова проговори за бащата на близнаците, вижте как му е съобщила, че е бременна
©

Ева Веселинова вече е в края на своята щастлива бременност и всеки момент се очаква да роди момченце и момиченце.

Водещата, която така и не издаде кой е бащата на децата, най-накрая проговори за него, но без да споменава нито името му, нито с какво се занимава. Тя обаче опроверга един от слуховете за него, а именно, че е възрастен грък.

В интервюто си пред "9 месеца" Веселинова определя мъжа до нея като "млад, красив българин" и се похвали, че той я подкрепя безкрайно и ѝ помага във всичко, дори и в домакинската работа. Връзката им датира от 2 години, а новината за бременността на водещата не е била изненадваща за самата нея, тъй като и двамата знаели, че вече са готови да станат родители. 

Ева не крие, че бъдещият татко, освен много щастлив, е и напрегнат, защото ще стане баща не на едно, а на цели две деца. Водещата сподели и как му е съобщила, че е бременна, докато били на почивка в Гърция. След два положителни теста тя решава, че е време да сподели на любимия си благата вест по време на романтична вечеря. Когато половинката ѝ става от масата, за да посети тоалетната, тя слага до чинията му двата положителни теста за бременност. Когато ги вижда, мъжът първо се изпотил, после се разтреперил, а накрая е целунал Ева. Но тогава двамата все още не знаели, че ще им се случи нещо още по-голямо.

Още по темата и снимки вижте ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
16357 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ОРАКУЛ

2021.04.12 | 14:31

2
Грозно,гнусно и безсрамно! заради такива като теб ШАРФАНТИИ,БОГ ЩЕ ИЗПЕЕЛИ ВСИЧКО ЖИВО НА ЗЕМЯТА! Пу!
Сър Стенли Ройс

2021.04.12 | 13:43

1
Каква си ти .....,ако обичате спрете да пишете за някакви измислени тъпачки

Добави коментар

Водещи новини