Мария Бакалова на крачка от „Оскар“

11 януари 2021 12:16

Мария Бакалова на крачка от „Оскар“
© Instagram.com/mariabakalovaofficial/
3600 1

Поредното сериозно отличие добави в колекцията си Мария Бакалова. Българката, която само за няколко месеца се превърна в световна сензация, е наградена от Националния съвет на кинокритиците в САЩ.

Бакалова е отличена за най-добра поддържаща женска роля за брилянтното си участие в „Борат“.

Престижното отличие е поредното в колекцията на 24-годишната бургазлийка, а според киноманите това е сигурна крачка към „Оскар“.

Мария Бакалова: Подценявали са ме заради пола

„Благодаря за честта, която ми оказахте“, пише Мария в своя инстаграм профил, за да се отблагодари на американските кинокритици. Наградите „Изборът на критиците“ се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи в САЩ и Канада в телевизиите, радиостанциите и интернет изданията. Това професионално сдружение обединява над 250 души и е считано за най-голямата по рода си организация в Северна Америка.

Мария Бакалова успява да подреди живота си в Лос Анджелис. След последното отличие актрисата отбеляза поредицата от лични успехи с татуировка. Тя се довери на едно от най-популярните тату студиа в Бевърли Хилс. Ha крака си Мария изрисува малък паяк и ръкописен надпис „Memoro“. Междувременно нейният откривател Саша Барон Коен разкри пред списание „Варайъти“, че няма да има повече продължения на Борат, пише „България Днес“.

„Извадих отново Борат заради Трьмп. Този филм имаше цел и аз наистина не виждам причина да го правя отново. Така че, да, Борат е заключен в шкафа“, споделя Коен.

 

Novini.bg
3600 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
НЯКОЙ

2021.01.11 | 12:41

118620
Браво! Успех.

Добави коментар

Водещи новини