Мария Бакалова: Подценявали са ме заради пола

  • 06 януари 2021 13:04

  • 1917
  • 3
Мария Бакалова: Подценявали са ме заради пола
© instagram.com/mariabakalovaofficial/

Твърдо против разделението на полова, национална и религиозна идентичност е актрисата Mapия Бакалова. Това разкрива в интервю за „Лос Анджелис Таймс" младата българка, която придоби огромна популярност с ролята си в „Борат 2.

„Ha клетката, в която съм затворена в сцена от филма, гледах като на метафора на патриархалното общество. Мислех за всички моменти, в които съм била подценявана заради това, че съм жена. За съжаление, все още живеем в някои нагласи от миналото. Едно от нещата, които наистина ме привличаха във филма, бе посланието му, че трябва да се отнасяме еднакво към всички независимо от тяхната националност, раса, пол и сексуалност“, споделя Бакалова.

Мария Бакалова: Борат ми е като втори баща!

Младата звезда разказва още за вълненията около снимките на филма, за който до последно не е имала право да каже н а никого. „Казах на родителите ми само да не се притесняват. До края те не знаеха какво снимам. Разбраха чак когато видяха лицето ми на трейлъра“, споделя Бакалова.

Само преди дни тя взе награда за най-добра женска поддържаща роля от чикагските независими артисти. Малко преди това Мария бе зарадвана със същото признание от нюйоркската критика.

Нина Добрев хвали Мария Бакалова

Бакалова и нейният мениджър Юлиан Костов започнаха съвместна работа по минисериал, разказващ българска история. Очаква се лентата „Свобода или смърт" да бъде факт през 2022 година, пише „България Днес“.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1917 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stamatis

2021.01.07 | 12:13

3
Ако в този филм въобще може да се говори за актьорско майсторство, то таланта на тази госпожица е някъде между фикуса и пералнята! За опитите й да блещолеви по холивудски, не трябва дори да й се обръша внимание. Едно и също за половете, расите, сексуалността и т.н. Вече са ни ясни,няма нищо ново!
Той

2021.01.06 | 13:57

2
Идеална жена за секс.
като

2021.01.06 | 13:19

1
като я гледам най вече ще я подценяват заради русата коса. мяза на куха лейка

Добави коментар

Водещи новини