Мис Крокодил: Отсъствието на мозък не се коригира с Фотошоп

  • 02 май 2012 11:41

  • 6550
  • 13
Мис Крокодил: Отсъствието на мозък не се коригира с Фотошоп
©

Антония Петрова публикува изключително остро изявление във връзка с някои от медийните атаки срещу нея. Преди време Моделката Венета Харизанова призова приятелите си да гласуват за финалистките в конкурса „Мис България“ 2012 г. и по-специално - за нейната любимка Ина от Враца.

„Хайде сега всички интересуващи се от красивото да дадат веднага по един глас за Ина! В противен случай пак ще изберат някой крокодил! Благодаря!“, написа в личния си профил Харизанова, написа "Блясък".

Гневният изблик на известната в интернет с прозвището Мис Крокодил явно е насочено срещу нея. Ето и текстът :

"Най-престижният и бих казала единствен конкурс за красота в България, както и навсякъде по света е националният, т.е. Мис България! Много моля всякакви "Миски" и "Мисиски" отдавна надхвърлили 30те, наричащи себе си модели, при това с наднормените над 60кг., спечелили "престижен" конкурс в столична чалга-дискотека, като част от седмичната програма на заведението, омъжили се по сметка за да се увенчаят все пак с някаква титла, тъй като цял живот са мечтали да бъдат Мис България, но поради килограми, възраст и не достатъчно добър външен вид на живо (т.е. без фотошоп и грим) така и никога не са могли да бъдат, с цели 2 мозъчни клетки и никакъв интелект (отсъствието на който се вижда от няколкото техни неуспешни риалити тв участия) да не си правят ПР на моя гръб и да не използват името ми за да се пише за тях покрай мен, поради затихващия медиен интерес към никому не интересуващата им персона! Моля не ме замесвайте в интригантските си скандалчета! Това че нямате нищо в главата и не можете да съберете 2+2=4 и да се досетите за последствията от действията Ви, не е мой проблем! Отсъствието на мозък не се коригира с фотошоп! Предварително благодаря!"
 

Последвайте канала на

Novini.bg
6550 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2012.05.03 | 19:27

13
Видяхме колко си умна при Милен Цветков.
Бичето

2012.05.03 | 17:03

12
Мис Крокодил: Отсъствието на мозък не се коригира с Фотошоп Що бе Петрова при теб почети не се забелязва за сега минава номера ако си беше мълчала повечето то нас нямаше да разберат че и ти си от тая "партия".

2012.05.03 | 17:03

11
Да идва Georgi Georgiev да ги постиска за цицките и да приключваме с простотията за днес...

2012.05.03 | 13:47

2
чакай че може да не ги хареса той е "малко претенциозен"!
Естет

2012.05.03 | 17:02

10
Красива,умна и образована Мис България
анонимен

2012.05.03 | 17:02

9
Може да не е най- красивата, но поне е умна за разлика от други.
янко е поет

2012.05.03 | 15:12

8
Имало едно време два крокодила, които много се обичали. Единият бил мъжки, а другият женски. Те били необикновено привързани един към друг. Били заедно от съвсем малки и не можели да си представят, че някога ще се разделят. Живеели в малка рекичка, която правела завой точно там, където те се срещнали за пръв път. Мястото толкова много им харесало, че те решили никога да не го напускат. Било спокойно и красиво, имало достатъчно храна и животът им бил прекрасен. Макар че крокодилите не са добри родители, точно тези два крокодила били изключение. Майката снасяла само по едно яйце и го пазела зорко, докато се излюпи. С таткото се грижели за невръстния мъник, а когато той станел достатъчно голям, със сълзи в очите го пускали да поеме по своя път. После дълго тъгували. И така – всяка година. Веднъж бащата-крокодил казал: - Не искам да оставаме пак сами. Вече не сме млади. Ето, погледни – още един зъб ми се клати. Скоро съвсем ще остареем. - Така е в живота – отвърнала майката-крокодилка. – Тъжно е, но какво можем да направим? - Аз знам какво. Яйцето, което сега спи в пясъка, скоро ще се излюпи. Този път ще кажем на малкото да не ни напуска, а да остане с нас. Нищо няма да му липсва. Ще има и храна, и топла вода. Ние ще се грижим за него. Нашата малка река е толкова тиха и закътана, кой би могъл да иска нещо друго? - Мислиш ли, че е възможно? – трепнала майката и в големите й очи проблеснали една част надежда и две части съмнение. - Защо не? Ние не сме като другите. Защо да не създадем едно необикновено крокодилче, нежно и привързано към родителите си? - Ще си лежим в топлата тиня и ще гледаме звездите, а комарите ще свирукат песнички… – размечтала се майката. - Като порасне, ще го пратим да се изучи – включил се и бащата. - Нали щеше да остане при нас! – тревожно възразила тя. - Той ще научи професия и ще се върне. - Каква професия? - Може да стане… Мис Крокодил! Бащата-крокодил се усмихнал и допрял лекичко носа си до носа на своята любима. А на брега, леко завито с дантелен пясък, в прозрачното си бебешко яйце, малкото крокодилче вече сънувало как плува през могъщите вълни на Нил, все по-независимо и смело, и никога повече не се обръща да погледне назад.
с

2012.05.03 | 14:06

7
отсъствието на мозък не се коригира с фото шоп, се отнася май за тази грозотия където има само крокодили в главата. Тя и онази Петрова е същата. Кажете ми тези жени като се правят на толкова известни , българите с какво могат да ги запомнят- с абсолютно нищо. Пуйки.
флаш

2012.05.03 | 14:06

6
тази пък какво се прави на интересна!не вижда ли на какво прилича и никой не я харесва!
Пламенчо

2012.05.03 | 14:06

5
Малииииииии, това първото изречение в изявлението и със сигурност някой и го е диктувал, толкова сложно- съставно е, че сигурно са минали часове...

2012.05.03 | 14:02

3
Абе, тия и двете имат по 2 мозъчни клетки, ама пък това, което са написали е верно. Паднала е сериозна мисловна дейност, да не се чудите, от къде дойде затоплянето на времето. Оказва, се че мисленето също е вредно за околната среда.
Johnny 23

2012.05.03 | 14:03

4
Не приятелю в грешка си, тия двете нямат по 2 мозъчни клетки, а имат една ОБЩА. При това не могат да я ползват едновременно ;)

Добави коментар

Водещи новини