Слави се кара на Бенатова: Като говориш с мен си изключвай телефона!

  • 27 април 2012 10:17

  • 15810
  • 20
Слави се кара на Бенатова: Като говориш с мен си изключвай телефона!
©

"Очаквам да се държиш професионално и да си изключваш телефона по време на интервю". Така Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в смразява Миролюба Бенатова, докато тя говори с него за отражението на славата върху хората.

"Ако бях при теб щеше да ме уволниш, нали", не му остава длъжна Бенатова. "Не, щях да те глобя със 100 евро, но при мен отдавна не е имало глоби, защото хората знаят, че когато работят трябва да си изключват телефоните. Как ще реагира някой ако по време на разговор на мен ми звънне телефона", отговаря Слави. За кратък период Миролюба Бенатова работи заедно с Трифонов в проваления проект "Война на думи", където журналистката беше част от журито. Рубриката обаче беше бързо свалена от екран, след като не успя да привлече аудитория.

"Колко са глобите при теб", продължи да пита Бенатова. "100 евро за всичко, но глобявам само три пъти", отговаря шоуменът. И философски завършва: Славата отключва ужасни неща у хората", твърди Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Предателството е скрито на дълбоко – един човек е много свестен, но изведнъж нещо отключва друго нещо в него".

Последвайте канала на

Novini.bg
15810 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
НАРОДЕН

2015.02.28 | 17:42

20
ТЯ НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ОТИВА ДА ВЗЕМА ИНТЕРВЮ ОТ ГОСПОД.ОТИШЛА С ВКЛЮЧЕН ТЕЛЕФОН НЕ Я Е СРАМ.ЗНАЕ ЛИ КОЙ Е ДЪЛГИЯ А А А.ЩЕ Я ОСТАВИ БЕЗ ЗАПЛАТА...
LeLeLi

2012.05.11 | 16:50

17
Пак ли с този боклук станислав ни занимавате? Тоя е менте от до...лъжец и измамник. Нищо му няма нито на очите, нито на крака, лъже най-безсрамно, само и само да се говори за него.... Невероятно просто същество, глист, от най-гнусните и мазните.
Gadnik

2015.02.28 | 17:41

19
Аааа колега не си прав! Слави е гений, самият той го е загатвал неведнъж. Щом не го харесваш значи си завистлив и прост, то друго обяснение няма. Аз съм благодарен, че съв съвременник на това богоподобно същество, чиито талант, интелект, всеотдайност и вдъхновяващ алтруизъм са съизмерими само с огромното му сърце. Поклон пред теб, ВОЖДЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ! Благодарности на ТЕБ и останалите "богоподобни", които ни докараха до тук! И не обръщай внимание на завистливците, нека си лаят, за ТЕБ това е музика.
Незнаен

2012.05.01 | 16:08

7
След като твърдиш, че му няма нищо ти пожелавам от сърце да си в положението, в което е бил той, когато спроед теб е лъгал за физическото си сътояние.
Ivana

2012.05.11 | 16:51

18
Slavi malko prekalqva ...
margarita

2012.05.11 | 16:50

16
bokluk
Дреме ми на шперца за Куролюба

2012.05.11 | 16:50

15
На зла круша - зъл прът! На тая джурналистическа простакеса Куролюба Минетова това й се пада - след гигантската x излагация покраx Катуница миналата година й остава само "величия" като учиндолския учЕн медиен хубавец да ухажва само! За такива като куролюба е казано - каквото сама си навреш, никой друг не мой ти го навря!
С.

2012.05.01 | 22:16

14
Един човек разбира от дума само тогава, когато дълбоко му бръкнеш в джоба. Особено, ако му липсват първите 18 години от възпитанието. Колкото и да ми е противен адаша, не мога да не се съглася с него.
izi

2012.05.01 | 22:16

13
този много си вярва
ррр

2012.05.01 | 22:16

12
този да вземе да слезе на земята.Не всички са му подчинани и работят в ку-ку бенд.
Hetfield

2012.05.01 | 22:16

11
Искам само едно нещо да попитам - ако имате малко детенце и сте на работа, а трябва спешно да отидете да го вземете от градината примерно какво се случва? Телефона ви е изключен, защото някой нещастник като този дългия се е направил на интересен. Мои приятели са се сблъсквали с това и затова описвам ситуацията. Не всички имат баби дядовци които да помагат. Да бе раждаме ли деца по тази логика? Този Трифонов, който не виждам изобщо как някога ще има дете, защото е пълен нещастник, който напоследък губи купища пари покрай провалените си проекти не ми по никакъв начин еталон за работодател. Ако ще и 4 бона заплата да дава! да си живее в самотата на предаването си и да не се прави на велик. Господ няколко пъти му дава какви ли не знаци, но той не спира със злобата която сипе от предаването си, за което между другото взима пари. по-платено предаване в БГ няма!

2012.05.01 | 22:15

10
Ако взимаш 4 бона, както казваш, няма да ти е проблем да си позволиш детегледачка, която да взима детето ти от градина "примерно". Преди да направи каквото и да било, човек трябва да помисли, деца ли ще гледа, кариера ли ще прави. Който иска да успее, ще се справи с всичко.
Недоволен

2012.05.01 | 22:14

9
На вниманието на всички които недоволстват за изключването на телефона.Доброто възпитание, а и правилата в някой случаи изискват телефона да бъде на безшумен режим.За тези които не знаят телефоните могат да се сложат на безшумен режим или само на вибрация.така че можете да разберете кога и кой ви търси без да смущавате околните.За сведение на неосведомените на големи събирания на хора организаторите предварително молят да се изключат телефоните или да се сложат на безшумен режим.Представяте ли си как ще звучи в тишината когато стотици хора слушат някакво изказване или лекция да запее Драгана Миркович или Ъпсурт!Така че Слави е прав, няма значение с кого правиш интервю културата изисква да си сложиш телефона на безшумен режим.А пък Бенатова да не се прави че не знае!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини