Николета и Ники М. заедно под карантина

  • 12 ноември 2020 14:23

  • 11826
  • 6
 Николета и Ники М. заедно под карантина
© Facebook

Под карантина е най-красивата българка Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През! Това разкри тя пред  "България Днес".

Бившата водеща на "Папараци" е била контактна с половинката си Ники Михайлов, който е заразен с COVID-19. Тестът на половинката на НиЛо излезе положителен във вторник на обяд. Двамата от години живеят под един покрив. Дори когато вратарят на националния отбор е на лагер, те се срещат, макар и за кратко. След като научава новината, че любимият й е заразен, Лозанова се изолира и остава в дома си за 10 дни, каквото е нареждането на РЗИ.

От инспекцията може да проверят дали Лозанова и Ники Михайлов спазват предписанието, като периодично ги проверяват дали са на адреса, който посочат.Николета няма никакви симптоми на китайския вирус. Тя е в отлично състояние и най-вероятно ще използва времето под карантина, за да си почине.

"Чувствам се добре. Не съм болна. Под карантината съм", обясни Лозанова.

Половинката на Николета ще бъде по-дълго в изолация. Ники Михайлов е принуден да е в дома си 14 дни. Вратарят ще бъде под ключ до 24 ноември и със сигурност пропуска срещата на клубния си "Левски" с ЦСКА-София. "Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален влезе на лагера на националния отбор с отрицателен PCR тест за коронавирус на 6 ноември - обясни пресаташето на БФС Христо Запрянов. - След това отборът беше разделен на две групи. По голямата част от футболистите бяха тествани на 9 ноември сутринта, а останалите, сред които и Михайлов, на 10 ноември. По време на лагера се спазва социална дистанция, футболистите са в различни стаи. Въпреки това се оказахме в ситуация дори да не можем да извикаме трети вратар за приятелския мач с Гибралтар. Спазваме стриктно протокола на УЕФА и всички ще подложат на тестове и преди следващите мачове на националния отбор", добави още Запрянов.

Мегз за "морала" на Карбовски: Критикът на правителството си уговаряше срещи с президента и ме изнудваше за секс

Името на Лозанова бе намесено и в грандиозен скандал. Дизайнерката Мегз твърди, че Николета и други плеймейтката са се отплащали на журналиста Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в със сексигри, за да са част от предаването му. Досега повечето замесени в скандала се бяха изказали по темата с изключение на Лозанова.

"Тези неща са доста смешни за мен - каза пред "България Днес" Лозанова. - Не очаквайте да коментирам темата", добави Николета, която през годините е показвала голяма близост с Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в.

Последвайте канала на

Novini.bg
11826 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
XXX

2020.11.13 | 18:16

6
АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ С.Т. НЯМА ДА ПРОМЕНИ НИЩО
?!!!

2020.11.12 | 14:42

1
Едва ли Н.Лозанова е най-красивата българка! Може би е една от българките с най-много корекции по лицето, но "най-красивата"?....

2020.11.12 | 16:35

5
като майска роза на боклук

2020.11.12 | 16:22

4
ама вие сериозно ли го твърдите това??? Голяма чалга сте, от автоцензура се чудите с какви глупости да запълвате калпавия си сайт, вместо да изложите действителните събития.
аз

2020.11.12 | 16:04

3
лигла

2020.11.12 | 15:39

2
Исками женски бой

Добави коментар

Водещи новини