Луиза Григорова: Чукам за удоволствие!

  • 25 април 2012 21:13

  • 7683
  • 0
Луиза Григорова: Чукам за удоволствие!
©

Явор Бахаров дойде на премиерата на своята любима Луиза Григорова в „Тирамису” в Театър „София”. Къдрокосият актьор изгледа представлението докрай, като трябваше да види как Луиза се съблича на ръка разстояние от него, пише в. "Монитор".

В пиесата на полската авторка Йоанна Овшанко стройната брюнетка играе амбициозна рекламна агентка, побъркана на тема „маркови дрешки“. От същата болест страдат и нейните 6 колежки от агенцията, които в представлението са изтупани като за модно ревю. И наистина те дефилират като по „котешка пътечка” и по нищо не отстъпват на далеч по-опитната от тях Луиза. В един момент, за да докажат, че всичко по тях е марково, красавиците обръщат хастарите на чантите, надничат във вътрешната страна на обувките и изваждат на показ етикетите. За тази цел те хвърлят всички дрешки от себе си и стигат до бельо, за да покажат, че са „истински”. Луиза остава в доста сексапилни полупрозрачни бикини и сутиен.

След това се облича в спортен екип и произнася дълъг монолог, от който става ясно, че е мъжемелачка. „Чукам за удоволствие”, казва героинята й Account, която обича да си играе с мачовците, а след това ги захвърля, за да ги нарани. Както навремето нея е наранил единственият човек, когото е обичала.

В „Тирамису” Луиза си партнира с цял букет от хубавици - Лилия Маравиля и Снежана Макавеева, познати от „Под прикритие”, любимата на Калин Врачански – Силвия Петкова, както и Лора Мутишева, Мила Банчева и Дария Симеонова.

Последвайте канала на

Novini.bg
7683 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини