Бакалова пред номинация за Оскар

Ще бъде пародия, ако Мария Бакалова не спечели Оскар.

Думите са на британския комик Саша Барън Коен и са супер признание за българската актриса, която три дни след премиерата на продължението на комедията „Борат" вече е световна знаменитост.

Коен скъсва от похвали 24-годишната красавица, която във филма се превъплътява в 15-годишната Тутар Сагдиев, дъщерята на Борат.

„Тя е невероятна актриса. За ролята интервюирахме 600 жени от цял свят“, казва Саша Барън Коен. 49-годишният комик обяснява, че Мария Бакалова е избрана, защото била най-големият веселяк от всички кандидатки.

„Тя е един от най-смелите актьори в историята. Ако тя не бъде номинирана за Оскар, това е пародия“, продължава комикът.

В 96-минутната лента има много провокативни сцени и кадри. В повечето от тях почти неизвестната досега на публиката Мария Бакалова играе водеща роля.

Във филма Тутар Сагдиев, известна и като Сара Джесика Паркър, поставя капан на адвоката на Доналд Тръмп Руди Джулиани. Тя се представя за журналист и двама та се срещат в хотелска стая след тяхното „интервю“. Малко след това бившият кмет на Йорк Ню Иорк започва да държи ръцете на младата жена и да й прави комплименти, че изглежда красива. Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово бельо, и се обръща към смутения Джулиани: „Тя е на 15 г. Много е стара за теб“.

Българка изигра адвокат на Доналд Тръмп

Сцената е заснета през лятото, когато САЩ поотпускат мерките срещу коронавируса.

Освен всичко друго Мария Бакалова получава и достъп до Белия дом по време на снимките на филма и е заснета на метри от Тръмп, пише „България Днес“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#borat2 on @amazonprimevideo is coming so so soon.

A post shared by Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial) on


 

 

Коментари

  1. 2020.10.26 | 15:49
    Ама Марио влез в Биг брадър да си намериш един ерген със златен пръстен и нокът на малкия пръст
  2. 2020.10.26 | 14:10
    Миналия месец спечелих 18540 долара, като работех онлайн само за 2 до 3 часа на лаптопа си и това беше толкова лесно, че аз самият не можех да повярвам, преди да работя на този сайт. Ако и вие искате да спечелите толкова големи пари, елате.....===>>> Selfcash5.com/
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет