Българка изигра адвокат на Доналд Тръмп

Адвокатът на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския – Рудолф (Руди) Джулиани е попаднал в продължението на култовия филм "Борат", предаде Скайнюз.

Юристът е бил заснет в нюйоркски хотел в легло, бръкнал с ръка в панталона си. Над него е застанала родената в Бургас актриса Мария Бакалова.

Младата българка е влязла в ролята на журналистка, която е взела интервю от юридическия защитник на настоящия стопанин на Белия дом за мерките срещу разпространението на коронавирусната инфекция, предприемани от властите в САЩ.

"Това видео е продукт на абсолютна манипулация. Аз си запасвах ризата, нищо повече. Саша Барън Коен е изпечен лъжец", е заявил Джулиани.

Според думите на адвоката създаването и публикуването на видеото е целяло да се отклони вниманието на хората от скандала с Хънтър Байдън. Синът на основния опонент на Тръмп в надпреварата за Белия дом Джо Байдън е бил обвинен от бабиния кмет на Ню Йорк, че е имал сексуални контакти с непълнолетни момичета, правил техни голи снимки и съхранявал фотографиите в компютъра си.

Хънтър Байдън кътал голи снимки на момиченца?

"За съжаление, господин Коен е станал част от престъпното семейство Байдън", е заявил още юристът.

Коментари

 1. 2020.10.22 | 12:51
  Започнете да работите у дома с Google. Това е най-финансово възнаграждаващото, което съм правил. Във вторник взех великолепно BMW, след като спечелих $ 36259 този последния месец. Всъщност започнах преди пет месеца / преди и на практика веднага донесох поне $ 96 на час. посетете този сайт точно тук.....===>>> Smartlife3.com/
 2. 2020.10.22 | 11:39
  Саша Коен наистина е гаден евреин и изпечен лъжец.
  1. 2020.10.22 | 11:50
   Щото пък Руди е светец.
 3. 2020.10.22 | 11:42
  Баш си е Моше!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет