Дарина Павлова изненада Берлускони за ЧРД

Огън жената Дарина Павлова изненада любимия си Силвио Берлукони за 84-ия му рожден ден в Рим, видя „България Днес“.

Нашенската красавица му изпрати скъп дар с думите: „Огън мъжът има празник, разбира се, огън жената трябва да го изненада", пусна в инстаграм Дарина обща тяхна снимка.

Доскоро дългогодишният министър-председател се страхувал адски от ковид вируса и изобщо не приемал хора, дори собствените си деца. Сега, дни след като изкара коронавируса и се сдоби с антитела, политикът продължава да е внимателен и да спазва мерките против ковид.

10 години по-късно: Дарина Павлова не е мръднала

Дарина Павлова също се притеснява от вируса, но не взима никакви конкретни мерки за себе си. След години на спекулации в медиите около връзката й със Силвио самата Павлова се изповяда с пикантни детайли пред италианския седмичник „Оджи". „Никога няма да забравя тази наша първа нощ. Беше огън и жупел", сподели Мадам Мулти.

Двамата се запознали преди повече от осем години във Вашингтон и малко след това започнала връзката им. Дарина смята себе си за различна от останалите любовници на Берлускони и твърди, че за нея е важно да опази любовта между двамата.

„Тя може и да не е само физическа, важно е да я има“, споделя казанлъчанката. Връзката между двамата се градяла на базата на уважение и разбиране и винаги единият можел да разчита на другия по думите на Дарина, пише „България Днес“.

Коментари

  1. 2020.10.02 | 14:17
    мале мале
  2. 2020.09.30 | 17:11
    Това е живота. Елитна проститутка да си на този свят. Явно има таланти тая дърта брантия, които се знаят от много хора, но не от всички. От оня гангстер и помен няма, но тая не спира да черпи с бонбониерата наляво и надясно. Евала!
  3. 2020.09.30 | 15:01
    Lascia che questa semplice figa venga e ne giri una senza le mie mani !
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Избрано от Интернет