Обвиниха Елън Дедженерис, че тормозила служителите си

  • 20 юли 2020 14:34

  • 1140
  • 2
Обвиниха Елън Дедженерис, че тормозила служителите си
© Getty Images

Бивши подчинени масово обвиняват телевизионната водеща Елън Дедженерис в тормоз и непоносими условия на труд.

Десет служители на „The Ellen Show“ съобщиха неприятни факти за домакина на шоуто Дедженерис, съобщава „Супер“. Фразата към зрителите, превърнала се в нейна собствена марка, „Бъдете мили“, всъщност не се отнася за подчинените й.

Те са уволнявани по причини като отпуск поради смърт на роднина или неприсъствие на работа поради болест. А един от служителите е уволнен за „расово мотивирани обиди“, допълва Dariknews.

Елън ДеДженерис блесна със звезда на Алеята на славата

Оказва се, че в шоуто на Елън има голямо текучество, тъй като никой не държи на служителите. Продуцентите били уверени, че винаги могат да намерят персонал, тъй като шоуто им е много популярно.

В допълнение към Дедженерис, трима продуценти на шоуто бяха обвинени в създаване на "отровна" атмосфера. Скоро, на фона на скандала, те направиха официално извинение към подчинените си, обещавайки да се подправят: „Това не е целта, която Елън ни е поставила“, заявиха те.

Novini.bg
1140 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.07.20 | 16:59

2
Елен е отвратителен човек. Умна, но зла, без морал и чувство за такт. Тя е лош представител на гейското общество.

2020.07.20 | 14:46

1
Нормална лесбийка никога не е съществувала и няма да се появи. Тази ухилена шматка страда от илюзията, че е мъж и че всичко и е позволено.

Добави коментар

Водещи новини