Шведска принцеса се контузи на ски

  • 03 януари 2020 21:44

  • 1629
  • 1
Шведска принцеса се контузи на ски
©

Принцеса Естел, дъщеря на шведската престолонаследничка принцеса Виктория и принц Даниел, счупи крака си при падане на ски писта, съобщи БТА.

7-годишната принцеса Естел е с гипсиран крак и се чувства добре, каза говорителката на семейството Магарета Торнгрен. Инцидентът е станал преди няколко дни. Семейството е на частна зимна ваканция в Алпите. Принцеса Естел е счупила подбедрена кост и е била лекувана в местна болница, затова не се наложило семейството да прекратява почивката си, уточни говорителката.

Пострадали при лавина в Швейцария

Днес обаче принц Даниел прекъсна ваканцията си, за да присъства в Осло на погребението на Ари Бен, бившия съпруг на норвежката принцеса Мерта Луиз. Бен се самоуби на 25 декември миналата година. Принцеса Виктория и принц Даниел са близки с норвежката принцеса Мерта Луиз и покойния й бивш съпруг.

Последвайте канала на

Novini.bg
1629 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ивайло

2020.01.10 | 18:24

1

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Добави коментар

Водещи новини