Певицата Лизо е с 8 номинации за наградите "Грами"

  • 20 ноември 2019 17:47

  • 19849
  • 3
Певицата Лизо е с 8 номинации за наградите "Грами"
© Getty Images

Рапърката Лизо получи най-много номинации - 8 за наградите "Грами", докато Били Айлиш и Лил Нас Екс са с по 6, съобщи Асошиейтед прес.

Президентът и главен изпълнителен директор на американската Национална звукозаписна академия Дебора Дугън заяви, че песните "Spirit" на Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, и "You Need to Calm Down" на Тейлър Суифт ще се съревновават в категорията най-добро поп соло изпълнение. За наградата в същата категория са номинирани и "Thruth Hurts" на Лизо, "Bad Guy" на Били Айлиш и "7 Rings" на Ариана Гранде.

Лизо получи номинации за албум на годината за дебютния си диск "Cuz I Love You", песен и запис на годината за оглавилия чартовете хит "Thruth Hurts" и за най-добър нов изпълнител. Седемнадесетгодишната Били Айлиш е с номинации за четирите топ категории, като стана най-младият изпълнител, постигнал този успех в историята на наградите "Грами". Лил Нас Екс е с номинации в три от четирите топ категории, включително за албум и запис на годината за "Old Town Road".

Гаф разкри номинациите за наградите "Грами"

За "Грами" за албум на годината са номинирани "I,I" на Бон Айвър, "Norman (Expletive) Rockwell" на Лана Дел Рей, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" на Били Айлиш, "Thank U, Next" на Ариана Гранде, "I Used to Know Her" на H.E.R., "7" на Лил Нас Екс, "Cuz I Love You" на Лизо, "Father of the Bride" на "Вампайър уикенд".

Номинираните за "Грами" за запис на годината са "Hey, Ma" на Бон Айвър, "Bad Guy" на Били Айлиш, "7 Rings" на Ариана Гранде, "Hard Place" на H.E.R., "Talk" на Калид, "Old Town Road" на Лил Нас Екс с участието на Били Рей Сайръс, "Thruth Hurts" на Лизо, "Sunflower" на Пост Малоун.

Награди "Грами" се присъждат в 84 категории. Церемонията по връчването на отличията ще се състои в "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис на 26 януари следващата година.

Последвайте канала на

БТА
19849 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.11.20 | 21:07

1

кви са тия черни слонове бе?

2019.12.13 | 10:54

3

ХАХАХАХАА

Stamatis

2019.11.21 | 09:52

2

Стана модерно през последните години грозното, извратеното и болното да се издига в ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН култ! Всеки, който харесва нормалното, красивото и създаденото по божийте закони е демгосан и преследван! Замислете се!

Добави коментар

Водещи новини