Преслава и Емилия отсвириха концерта на Пайнер

  • 28 октомври 2019 14:00

  • 52940
  • 5
Преслава и Емилия отсвириха концерта на Пайнер
© Instagram

Без Преслава и Емилия на концерта на „Планета” тази година. Двете певици неочаквано решиха да обявят бойкот на Пайнера, но не заради проблем с продуцентите, а заради работните си ангажименти.

И двете певици споделиха причините в социалните мрежи, за да не допуснат спекулации по темата. По-изненадваща е обаче липсата на Преслава, която изпраща една невероятно силна година, а издаде и албум. Изпълнителката обаче обяви, че обстоятелствата я принуждават да се оттегли, тъй като е поела и други ангажименти.

„Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рожденият ден на телевизия Планета! За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти”, съобщи певицата в социалните мрежи.

Емилия също сподели, че по подобни причини няма да може да участва.

„Преди да се появят каквито и да било спекулации, свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”,смятам, че сама трябва да споделя защо взех това решение. В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през, които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си. За това време, вече се чувствам достатъчно зряла, за да преценявам сама, кое е полезно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно. На всички мои почитатели, искам да благодаря, че са с мен и вярвам, че с това отсъствие няма да ги разочаровам — с всичко, което създаваме сега, само искам да ги зарадвам.”, каза и тя.

Фики Стораро също няма да присъства на концерта, а причината е турнето му в САЩ. Колежката му ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, която ще е на концерта с него, обаче ще хване самолета за България и най-вероятно именно тя ще завърши турнето. Певицата е една от най-големите звезди на „Пайнер” и единствена от голямата тройка, която ще присъства на събитието, пише „България днес”.

Междувременно тръгнаха спекулации, че утвърдените певици се отказват, защото от компанията се опитват да наложат младите попълнения. И концертът е именно начинът да го направят.

Последвайте канала на

Novini.bg
52940 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гост

2019.10.29 | 21:15

5

Ще плача.

ФЕН

2019.10.29 | 13:23

4

Преславке, да ти цункам новото носле! Приличаш ми вече на Майкъл Джексън !

2019.10.28 | 21:03

3

Дърти са вече за секс.

ЧалгаФен

2019.10.28 | 14:07

1

Две маймуни по малко,аз пък ще си налея една ракия и съм ги евал в коврите.

2019.10.28 | 14:18

2

а наздраве

Добави коментар

Водещи новини