Бившият на Дим Дуков ще се жени!

  • 19 март 2012 18:50

  • 3555
  • 1
Бившият на Дим Дуков ще се жени!
© Булфото

Краси е от Бургас и тази година навършва 35. Двамата с Дим живееха в мансардата на хотела на ул."Екзарх Йосиф" с любимите котки на стилиста.

От страна на Дуков беше любов от пръв поглед, но явно при Красимир нещата са стояли по-различно. Връзката им беше отворена. Ходили са два пъти до прочутия гръцки остров Миконос, където си дават среща гейовете от цял свят. Най-често разпускаха в Холандия.

Дим беше и до последно остана противник на еднополовите бракове. Както и на осиновяването на деца от хомодвойки. Изтъкваше като аргумент, че обществото ни не е дорасло за това. А и "меките китки" също затъвали в битови скандали - най-често по повод на кой колко внася в "семейния" бюджет.

И като пословично обидчиво малцинство реагирали с рязко напускане на "домашното огнище", изгаряйки всички мостове зад себе си. Класическият му израз беше: "Има време. Ще помисля". Така отговаряше приживе Дим, когато го питаха кога и дали някога ще се "женят" с гаджето му.

Брачните кроежи на Красимир обаче надминаха всички очаквания. Известно беше, разбира се, признанието му, че "Дим е бил първият и последен гей в живота му", но никой още не беше виждал такова скорострелно захвърляне на траура.

Бившият на Дуков явно наистина смята да се впише в категорията "хетеро употребени", чиито редици все повече набъбват, като Ники - Китаеца на Азис, пише hotnews.bg. Сега Красимир Георгиев ще бъде вторият ВИП пример за псевдо любовните връзки.

След като властната майка на покойния "паркетен лъв" - бившата правителствена стюардеса Вера Дукова, научила за предстоящата женитба на нейния "зет", тя намерила сили да нахлуе в хотелите на сина си и да започне да слага ред.

Последвайте канала на

3555 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
vikito

2012.04.04 | 18:33

1
Вземете своята част от парите, които мултимилиардните компании като Гугъл и Фейсбук печелят само за това, че ползвате страниците им. На 9-ти април стартира нова страница, която съчетава търсачка и социална мрежа. Всички които се регистрират до 9 април 2012 ще получават 50% от приходите до живот! Всеки месец, като заплата! Регистрацията е напълно безплатна и проста - име и имейл и става с покана. Колкото повече хора поканите, толкова повече пари ще спечелите! Но това не е пирамида, защото хората, които ще получат дивидент, трябва да са регистрирани до 9 април! След това тази опция отпада! Това е бонус само към първите, за доверието! Те възприемат първите си клиенти като основни акционери, които ще бъдат наградени с месечен дивидент! Kомпанията е сериозна американска и е вложила милиони в проекта си, а очакванията са за милиони, дори милиарди долари от реклама! Част от тях са за Вас! Шансът е наистина уникален! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0

Добави коментар

Водещи новини