Приятел на Дим Дуков: Напивахме се от кеф, че не сме серопозитивни

  • 04 март 2012 17:14

  • 16417
  • 11
Приятел на Дим Дуков: Напивахме се от кеф, че не сме серопозитивни
©

Категорично искам да подчертая, че Митко не почина от СПИН. Той беше повел най-мащабната анти СПИН кампания и обикаляше нощните заведения с мобилни екипи. Давахме кръв и се напивахме от кеф, че не сме серопозитивни, сподели пред Нова телевизия Добри, един от най-близките приятели на Дим Дуков.

Добри и Дим са неразделни през последните години. “Беше изключителен човек. Каквото и да кажеш, при такава загуба би звучало нелепо. Той беше необятна душа. Изяви се в поприща, които нямат нищо общо едно с друго. Няма да забравя и неговия ентусиазъм към най-близките му приятели. Умееше да ни стимулира да вървим напред. Плати 2500 евро на някаква гръцка музикална компания, за да запишем една толкова безумна чалга песен... Добре, че не видя бял свят, защото беше абсолютно бездарна. Въпреки че ние много си се изкефихме като я записахме”, разказа Добри.

Слава, друга близка приятелка на Дим Дуков, разказа: “Познаваме се от преди много години, от “Кравай”. Марта Вачкова ни запозна и беше любов от пръв поглед. Видях един човек, какъвто не бях срещала. Само светлина имаше около него. И ние повече не се разделихме никога”.

Катето Евро пък разказа как Дим я карал да прави неща, за които не й е хрумвало. “Аз понеже съм тъпа, си го слушах. Той беше авантюрист, който заразяваше всички. Това, дето непрекъснато си правехме изследвания за СПИН, си беше негова идея”, споделя актрисата.

Всички приятели са единодушни – Дим е бил невероятен душеприказчик. “С него можеше всичко да си споделиш”, казват в един глас те. “Имаше милиони идеи в главата си. Но пък и имаше големи провали. Не се плашеше да рискува, да бъде авантюрист”, категорични са приятелите на Дим Дуков.

“Митко беше човек от друга планета, имаше мисия. Умееше да се раздава, да увлича. Но таеше и някаква тъга, защото не беше разбран от всички”, категорични са най-близките приятелите на починалия светски лъв.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
16417 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2012.03.06 | 08:39

11
Такава ни е шибаната държава. Ето преди няколко дни почина големият артист Черкелов и вече го забравиха по тези псевдо новинарски сайтове. А за мазния куросмук има да пишат....
кур за уески

2012.03.06 | 08:39

10
кажи и колко крек изпушихте през всичкото това време, кажи си!
eBa4o Kypo

2012.03.06 | 08:39

9
...един Педераст по малко!
жооко

2012.03.05 | 23:50

8
Колко ли от тези "приятели" щяха да се сетят за него сега , ако беше останал без пукната пара още в началото на светската си кариера ? Май май .. николко - кръг от лицемери и интриганти .. Бай дъ уей питате ли се човека до него К. последните години спал ли е с него ? Ми.. беше си държанка , само че и без консумация.. Жалко за родителите му , никой родител не бива да погребва детецата си , като гледам майка му по снимките сърцето ми се къса.
Сериозна възможност!

2012.03.05 | 23:49

7
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72
iv

2012.03.05 | 23:47

6
WAZZ UB е международен проект. На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология. Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини. На този сайт ще се показват реклами и специални оферти.Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта. Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a
орловка

2012.03.05 | 22:47

5
http://www.youtube.com/watch?v=eeIBo_PREOw
MG-40

2012.03.05 | 22:47

4
гнусния педал дължи огромни суми..беше гнъсен мошеник
Питанко

2012.03.05 | 22:47

3
За всеки педераст ли е нужно такова възпоменание? А толкова свестни и качествени хора си заминават така безмълвно!?

2012.03.05 | 22:47

2
аман от педали

Добави коментар

Водещи новини