Джулиана Гани е бременна в седмия месец

  • 24 септември 2019 14:29

  • 28209
  • 1
Джулиана Гани е бременна в седмия месец
© instagram/djuliana_gani/

В събота вечер Джулиана Гани хвърли бомба, като съобщи, че е бременна в седмия месец. Това се случи по време на лайва на шоуто "Маскираният певец" по Нова. Блондинката се оказа един от маскираните участници в образа на Коконата. Новината, че с приятеля й Илиян очакват първата си рожба дойде като гръм от ясно небе. До момента миската не е давала поводи дори да се предполага, че е бременна и наскоро се върна от пътешествие в далечно Мексико.

Джулиана и любимият й Илиян Найденов очевидно очакват момче, предполагат фенове, след като двамата пуснаха снимка с бременния корем на силиконката. Тя е облечена в синьо, което почитателите й разчитат като обявление, че двамата ще имат син.

Тя се разведе със съпруга си само преди месеци и сега бременността й повдига доста въпроси. Според Семейния кодекс триста дни след развода бебето на води на бившия съпруг, при условие, че майката не е сключила нов брак.

Засега Джулката не е обявила, че е подписала втори път и затова с пълно право първият й мъж може да претендира, че е баща на детето. Според член 61, алинея 1: "Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване". Според следващата алинея 2, "ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак".

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
28209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Wow

2019.09.25 | 10:46

1

Дреме ми за тия отрепки!!!

Добави коментар

Водещи новини