Джулиана Гани се включи в кампания срещу насилието

Красивите жени обичат да се снимат. С красиви дрехи и на красиви места. Кадри извън представата за снимки на една хубава жена предизвикаха коментари и въпроси през последната седмица. На тях е лицето на Джулиана Гани. В една необичайна фотосесия.

,,Насилието е навсякъде около нас. То е вкъщи, в училищата, в градския транспорт. То си има първопричина. Доказано е, че ако момиченцата от малки гледат насилието вкъщи, тогава те ще бъдат потенциални жертви, когато пораснат, а момченцата потенциални насилници. Те приемат това като модел за подражание'', коментира Джулиана Гани.

Кадър: Нова телевизия

,,Мълчанието е подтикнато от нещо. Възможно е жертвите  да се страхуват, да се срамуват или просто да не искат някой да знае за проблема им. Това трябва да се споделя и разпространява. Всеки гражданин трябва да помага с каквото може'', добавя Гани.

Коментари

 1. 2019.09.21 | 14:19

  Какво работи Джулката. Навсякъде пишат за нея. Показват снимки за нея. Брадъри-мрадъри пак с нея. Това дали не са платени реклами за визуализацията на една скъпа проститутка.

  1. 2019.09.21 | 15:13

   Работи като елитна проститутка на повикване.

 2. 2019.09.21 | 15:12

  " Красивите жени обичат да се снимат с красиви дрехи и на хубави места...", а тези, които не са чак толкова красиви и дори грознички, да умират ли ма пача. Куха лейка.

 3. 2019.09.21 | 14:54

  тя работи к у р в а

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет