Папи Ханс няма време за любов

Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, няма време нито за любов, нито за интимни връзки. Певецът, писател и рекламист призна, че се е посветил на кариерата си, която в момента е в своя апогей. Изпълнителят на хита „Кекс” е оставил поезията на заден план и се е съсредоточил върху музиката, която му донесе по-широка популярност, дочу HotArena.

Константин изкара кратка авантюра с чаровна португалка след раздялата си с тийн звездата Дара, но оттогава личният му живот е в застой. Зложелатели подхвърлят, че Папи всъщност „плува на левия бряг”, ала той гледа с усмивка на клюките. „Не съм гей. Харесвам жени, но все още не съм срещнал тази, с която да си паснем. Имам високи изисквания, а и сега нямам време за гаджета, посветил съм се на кариерата си”, обясни Трендафилов в личния си профил в инстаграм.

Той неведнъж е разказвал, че трудно прежалил красивата португалка Рита Патрочинио, която пленила сърцето му миналото лято. Хубавата чужденка била в България на почивка и за кратко, но успяла да му влезе под кожата. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея и дори й посветил хита „Твой”. Това е единственото парче на реалити звездата от „ВИП Брадър”, което носи любовно послание.

„Всички ме питат с кой съм, още им казвам, че твой съм”, изпя Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е посветен на бившата му Дара, но истината се оказа по-различна.

Трендафилов срещнал Рита на морето, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им отношения приключили. Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно красавицата се отдръпнала и разредила обажданията. Константин обаче трудно успял да я забрави и излял емоциите си в песен, пише "Уикенд".

„Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога. Просто ми пръсна мозъка”, споделял е Папи.

Той не крие, че е изживял бурна, макар и краткотрайна любов, която е оставила следи в съзнанието му. Певецът и писател се надявал двамата да се срещнат отново и бил готов да пътува до Лисабон само за да я види, макар и за малко, само че такава среща не се осъществила.

Константин е категоричен, че поддържа топли приятелски отношения с всичките си бивши гаджета, включително и с певицата Дара. С нея изкара една година - раздялата им не била следствие на изневяра, а на различните им визии за бъдещето. „Не е имало трети човек между нас, просто в един момент пътищата ни се разминаха”, коментира Папи Ханс.

В момента изпълнителят е сам и не мисли за сериозна връзка. Дал си е почивка, за да осмисли всичко, което му се е случило в личен план и да освободи място в сърцето си за нови емоции. Казва, че обича децата, дори съвсем наскоро сестра му го направи вуйчо, ала самият той не се чувства готов да бъде баща. 

Константин се е посветил на кариерата си си и твърди, че работата го спасила в най-трудния период след смъртта на баща му – известният литературен критик, поет и преводач Владимир Трендафилов.

„Загубата на близък човек не е нещо, което се преодолява, но и аз гледам да съм постоянно ангажиран", разказва Папи.

Авторът на стихосбирки засега не мисли да се включва в други реалити предавания и надали ще го видим в някой от новите телевизионни проекти. Опитът му във „ВИП Брадър” бил достатъчен, за да го убеди, че това не е за него, а и да го откаже от други подобни участия.

Коментари

 1. 2019.09.24 | 04:47

  от наште е момчето в ;кафявия салон ду халите,и Жорко дантелата и той

 2. 2019.09.22 | 20:55

  Абе, Папи ли си, какъв си,не знам, но ти през живота си,някога мотика виждал ли си, засадил ли си нещо ?!!

 3. 2019.09.22 | 19:21

  Kakva lyubov ta kakvi ti 5 leva ta toy sie pılen pederast .zadna praşka 100 procenta

 4. 2019.09.22 | 17:09

  ще я кара на чикии в такъв случай

 5. 2019.09.22 | 15:54

  И за това е яхнал ръчната дрезина.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още