Папи Ханс снима мама в клип

  • 20 септември 2019 08:19

  • 5469
  • 4
Папи Ханс снима мама в клип
© YouTube

Новото видео на Папи Ханс се казва "Мама каза".То започва с надписи:

"Обявихме кастинг за новия клип на Папи Ханс. Условието беше, че в клипа ще влязат само красивите. Изненада. Всички влязоха в клипа. Защото всеки човек е красив."

Песента е с цветен клип и хумористичен текст:

"Хем съм готин, хем съм смотан" пее Константин Трендафилов.

Във видеото виждаме хора от всякакви възрасти с различна визия. В края на песента се появява неговата майка - писателката Кристин Димитрова.

"Този проект е изключително важен за мен. Защото смятам, че е важен за всички. Отново през усмивка, отново през намигане, но с едно послание, което е сериозно като инфаркт – всеки човек заслужава своето самочувствие. Всеки човек, независимо как изглежда, къде е отрасъл, колко пари има и колко големи са мечтите му, има своето право да се обича. И трябва да изповядва това право", написа творецът в социалните мрежи, представяйки песента си.

Освен това той сподели с последователите си и някои твърде лични неща:

"Живял съм голяма част от живота си, мислейки, че изглеждам като г*з. После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин. Единственото, което се е променило, е, че сам се заобичах. Или иначе казано – повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже.

И в този ред на мисли, често си мисля, че хората не разбират какво означава Папи Ханс. Зад какво застава. Точно зад това. Че напук на баража от критики трябва да правиш това, което ти доставя удоволствие, да продължаваш напред и да бъдеш себе си, каквото и да значи това за теб в момента. И мен се опитват да ме убедят, че съм само един тъжен поет, а аз им обяснявам, че обичам и да се забавлявам. Какво да се прави.

Бъди себе си. Другите нека свикват. Главата горе. И любов към всички.

Ако четеш това, значи си дочел всичко. Впечатлен съм".

Последвайте канала на

Novini.bg
5469 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
бай Симо

2019.09.20 | 11:19

4

А бе тоя докато не си признае, че е гей няма какво да се занимаваме с него- супер лицемерен и мазен тип, прикрит и НЕискрен!

2019.09.20 | 10:34

3

Симпатично момче, но да актьорства май повече му отива, има някакъв талант, ама са музика да не съм чула!

Стефанов

2019.09.20 | 09:58

2

Браво Папи, уважавам те, че не продуцираш с хиените. И за таланта ти разбира се.

2019.09.20 | 09:31

1

Пръдливия Ханс-Варбург

Добави коментар

Водещи новини