Намериха и върнаха изгубената техника на Камелия

  • 28 август 2019 09:58

  • 9346
  • 2
Намериха и върнаха изгубената техника на Камелия
© Instagram

Фолк звездата Камелия, която наскоро изгуби скъпа озвучителна техника след участие в Обзор, се оказа приятно изненадана.

Преди две седмици тя потърси помощ чрез социалните мрежи, а няколко дни по-късно се убеди, че доброто съществува.

Трима мъже намериха и върнаха ценното оборудване на попфолк певицата.

"Доброто съществува. Огромно благодаря на Коста Алексиев, Борис Мутафчиев и Росен Тодоров, че върнаха отново усмивката на лицето ми! Хиляди благодарности, мили хора, че върнахте техниката ми", написа Камелия в Инстаграм и сподели клип с добрите хора.

"Здравейте на всички! Много съм щастлива да ви споделя, че тези трима истински българи ми върнаха техниката. Намерена е на пътя посока Обзор - Слънчев бряг. Благодаря им от сърце и наистина съм щастлива, че има добри хора в тази България и че доброто винаги побеждава", споделя във видеото изпълнителката.

Мъжете, открили музикалното оборудване са работници от чистотата на Обзор, които изпълнявайки рутинните си задължения сутринта намерили изгубената апаратура. Освен това самите те са свързани с музиката, тъй като са музикални самодейци.

Последвайте канала на

Novini.bg
9346 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тттттттттттт

2019.08.28 | 13:59

2

Имайки в предвид широко скроената Камелия, не са останали само с благодарности и снимка. Сигурно е имало кешова подложка! Ако е така браво жената

Рънарса

2019.08.28 | 12:42

1

Eсамо благодаря сигур и ем врътнала по някоя мазна тутурутка.

Добави коментар

Водещи новини