Врачка помогнала на Валери Божинов да си върне Биляна

  • 21 август 2019 12:49

  • 27255
  • 5
Врачка помогнала на Валери Божинов да си върне Биляна
© Instagram

Врачка помогнала на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб да си върне сръбкинята Биляна Дол, съобщи "Галерия", като се позовава на сигурни източници.

Запознати разкриха, че след раздялата с 43-годишната моделка, футболистът изпаднал в тежко емоционално състояние.

"Не се хранеше, не излизаше никъде, отказваше да контактува с приятели“, разказват негови близки. Именно те го посъветвали да посети известен маг в околностите на София.

Самият Валери, който бил дълбоко суеверен, отдавна имал съмнения за направена магия. От доста време насам кариерата му върви стремглаво надолу.

Още преди години Божинов бе забелязан да носи специален амулет на ръката срещу уроки и черни магии. Валери го сложил заради подозрения, че бившата му АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия го е проклела да не му върви във футбола и любовта. В интерес на истината златните му години бяха именно по време на връзката му с фолк певицата. След раздялата им кариерата му тръгна надолу, а бракът му с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През трая едва 3 години.

Именно заради поредицата от неудачи Божинов прибягнал до услугите на една от най-известните и могъщи врачки в столицата. Ясновидката му предсказала, че с Биляна отново ще се съберат и му изготвила специален амулет, който да му помогне в борбата за сърцето й.

Преди две седмици Валери отлетя за Белград, където направи грандиозна изненада на Биляна с цел да я омилостиви и да му прости за изневерите. Футболистът бе наел луксозно Ферари, пълно с подаръци за неговата любима. Сред даровете – огромно плюшено мече и голяма кутия с луксозни бонбони под формата на букет.

Божинов ползва известна фирма, която му помогна в осъществяването на изненадата и дори заснех кратко видео, докато Биляна си получава подаръците.

Сръбкинята бързо се поддаде на романтичния жест и чара на Валери и двамата официално съобщиха, че отново са заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#inlovewiththis @teddybear.eu

A post shared by (@biljanadoll_official) on

Последвайте канала на

Novini.bg
27255 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.08.21 | 17:04

5

Колкото си по-първобитен, толкова повече ходиш и вярваш на врачки.

Литератор

2019.08.21 | 15:58

4

Не, че сте единствените. Но изглеждате по-добри. Пише се "модел" за Бога. "Моделка" го въведоха мутреси и кифли, наблягащи на визия и с образование на ниво 4_ти клас. Не изпростявайте толкова, моля ви!!!

Мойли Виготура

2019.08.21 | 15:45

3

Благодарение на врачката ще горят в ада!

Пепи

2019.08.21 | 15:13

2

Човека с 15 годишна фурболна кариера и 30 сменени отбора :D
Накрая заради коврите ще си умреш сам и безпаричен , незапомнен дори.

2019.08.21 | 14:25

1

То чара му е в банковата сметка. А Алисия може и да те е "омагьосала". Абонирай се за врачката.

Добави коментар

Водещи новини