Тита налазвa Папи Ханс, Дара е сърдита

Тита иска от Папи Ханс един "Кекс". Това не е завоалирано кодово име за интимни отношения между двамата, а молба за нов суперхит. И той е факт! Парчето се казва "Ти гониш" и е новият дует на силистренската певица и мачото на родната поп сцена.

Участничката от "Като две капки вода" налази Папи с молба за летен хит. Двамата стават близки по време на шоуто. Според клюките в светските среди те не са само приятели, пише в. "България днес".

Във видеото към парчето "Ти гониш" Христина, както е истинското име на певицата, отново е доста разголена, а от устата на Папи Ханс излизат сериозни признания. "Бейби, искам да призная, само с теб ще си играя", гласи част от рефрена, в който Трендафилов припява.

Скандалните взаимоотношения между Папи Ханс и Тита забъркват и още една каша. Бившата половинка на певеца Дара напълно зачерква колежката си от "Х фактор" и не иска да чува за нея. Допреди няколко месеца именно Дара бе музата на Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс. Е, сега той я замени с пищните форми на Тита и засвидетелства топлите си чувства с новата им обща песен.

Коментари

  1. 2019.07.25 | 12:31

    Аз в пундата а Папи в тръткста а тита квичи кат диви прасе

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет