Родни звезди в защита на българските морски курорти

  • 15 юли 2019 15:05

  • 5834
  • 7
Родни звезди в защита на българските морски курорти
© Instagram

Известни българи се вдигат в защита на българските морски курорти и подкрепят инициативата „#роднотоМоренеедемоде”.

Според режисьора Ники Илиев най-безсмисленото нещо е човек да се оплаква. „Преди години бях на един фестивал в Ню Йорк имаше много българи. Един дойде и ми каза, че от 7 години не е идвал тук, а след филма иска. Въпросът е да видиш всички гледани точки. На морето не ни нападат каратисти, не ни преследват джипове. Ние такова нещо не сме видели. Когато има нещо хубаво е хубаво да се покаже. Да се покаже другата гледна точка. Сега е модно да плюем българското море, каза той днес в ефира на Нова телевизия.

„Да се опитваш да риташ жени е тъпанарско нещо, но когато видиш хубаво нещо също трябва да го покажеш. Промяната трябва да тръгне от някъде. Всеки може да пусне снимка от някъде. Трябва да се виждат добрите и лошите неща. Пускаш една снимка, хората виждат нещо хубаво, правят и те това. Съответно идват повече хора на морето, икономиката се развива, това е хубаво нещо”, добавя той.

Илиев смята още, че по нашето Черноморие трябва да има профилирани курорти.

Последвайте канала на

Novini.bg
5834 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Справедлив

2019.07.15 | 19:59

7

Силиконови джуки... фалшиви хора. Как фалшив, изкуствен човек ще ти защитава дадена кауза? Разбирам да има сменена става с метална, за да живее пълноценно, но силикон и други корекции са пресилени. Винаги естествената красота е по-ценна и от най-красивата лъжа.

Ало

2019.07.15 | 19:27

6

Какви звезди , бе ?!

Крум Усаински-Крупник

2019.07.15 | 17:00

5

Цървули!!!Не им вярвайте на тези платени измекяри!!!Колоните за Гърция ги гледаме всеки ден на кръговото до Крупник!!!Криминалните отрепки и мутробизнесмени,които са се окопали по Черноморието,плащат на разни измислени "звезди" да им рекламират Бардака!!!Ура и Слава!!!

2019.07.15 | 16:43

4

Масово чалгарите ще защитават идеята,защо ли,за да мятат салфетки и да лаят за по 4-5 хил. Чудо в лайняното ни Черноморие с нагли концесионери и псевдо бизнесмени.

2019.07.15 | 16:42

3

На този Ники майка му осъдихали я,или и се разимна,и за благодарност сина участва в кампании?

The Ghost

2019.07.15 | 16:35

2

Много е лесно да се прави подобна кампания, когато отиваш на родното море, но в 4+ звездни хотели. Я иди на Кранево, банкови квартира, да те питам къде ще си опънеш хаелийкатс на плажа. Или бедните да го дyx*aт? Родното море УМРЯ

Stamatis

2019.07.15 | 15:11

1

Морето, Ники, не е зле, ако не го пълнеха с отпадни води на всеки метър. За обслужване и отношение към клиента, може да поспоря с теб. Изключая 4-5 звездните хотели (за звездите също бих поспорил), навсякъде те гледат накриво и гледат да те преб*т! Не казвам че Гърция или Турция са мечта, но тук своеволието и наглостта царуват!

Добави коментар

Водещи новини