Заядоха се с Оливия Нютън-Джон заради недохранената ѝ щерка

  • 13 май 2019 13:38

  • 10447
  • 1
Заядоха се с Оливия Нютън-Джон заради недохранената ѝ щерка
© Instagram

Щръкналите ребра и тунингoваните цици на щерката на Оливия Нютън-Джон докарват здрав хейт на певицата, пише в. "България днес".

Звездата от "Брилянтин" публикува снимка на 32-годишната си дъщеря Клоуи Латанзи, за да се похвали с хубавото си момиче, наричайки я "моят ангел". Вместо това певицата е принудена да преглътне злобата на феновете.

"Ангелът ти има нужда да бъде нахранен" и "Време е да спре с пластичните операции" гласят "съветите" на чaст от разбирачите. Само за няколко часа интернет потребителите заливат 70-годишната Оливия с коментари, че трябва да обърне внимание на дъщеря си, която е ужасно недохранена и твърде тунингована.

Клоуи в продължение на 15 години се бори с анорексия, наркозависимост и алкохолизъм. Майка й в момента на свой ред се бори с рака за трети път. Въпреки това и двете дават вид да се чувстват добре, а Клоуи твърди, че започва живот на чисто.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My angel

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on

Последвайте канала на

Novini.bg
10447 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Соня Джурелова

2019.05.13 | 15:28

1

Днеска двама рязани к@пелдака така ми го набутаха в дупата, че все още ми треперат бузите, а и пък как се исчишкаш после не е истина, ох зачервено ми е, зачервено ! гори му потето, искам позарогаститъл!

Добави коментар

Водещи новини