Майката на Есмер по-секси от щерка си

  • 13 май 2019 11:15

  • 11346
  • 2
Майката на Есмер по-секси от щерка си
© Instagram

Майката на Есмер е същинска сексбомба! Ето от кого танцьорката е наследила красотата си, преди да се подложи на безбройните пластични операции, пише в. "България днес".

Марина Омерова, както се казва майката, слага в малкия си джоб другите интернет кукли с натурален чар и екзотични татарски черти. Марина се определя като пътешественица, но като професия практикува занаята на специалист по ландшафт дизайн. Това е по-изисканият начин да се каже, че се занимава с луксозно озеленяване и изграждане на красиви дворни площи. Задачата на ландшафтния дизайнер е нелека - да създаде такова място, където градската среда изящно да прелива в красиви природни пейзажи. Място, което да бъде наслада за очите и храна за ума. Място, което никак няма да ви излезе евтино. Само тузарите могат да си го позволят.

Свежата блондинка Марина впечатлява с искрящо бяла, бисерна усмивка, вечно усмихнати очи и гладка кожа.

Класната дама е почитателка на червилата в розовите и червените тоналности, а откоро се фука и с нова прическа. Подстригала се е по-късо и по този начин видимо се подмладява.

"Това по-голямата сестра на Есмер ли е? Не може да й е майка!", дивят се почитателите. За техен късмет Марина не е от срамежливите и обича да позира за снимки.

Последвайте канала на

11346 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
sda

2019.05.13 | 12:42

2

то със скъп грим всяка е хубава, я ги покажете без грим и двете да ги видим

1

2019.05.13 | 12:11

1

КАКВО НИ Е*Е НАС БЪЛГАРИСКИЯ НАРОД ЗА ТЕЗИ УСОЙНИЦИ?

Добави коментар

Водещи новини