Джордан пее на погребения

  • 13 май 2019 10:44

  • 23274
  • 0
Джордан пее на погребения
© Facebook

Футболната мъжемелачка Кати Прайс - Джордан е измислила начин да се справи с финансовите си проблеми. Сексбомбата ще опита да възобнови певческата си кариера.

И то не как да е! Бившата на Дуайт Йорк е готова да пее на погребения. А сумата, която иска от опечалените, е 5000 паунда. 40-годишната мадама иска да помогне на скърбящите, като изпълни по нещо за тях. Изборът на песни ще остави на опечалените.

"Ако тя може да накара няколко страдащи да се усмихнат, тогава защо не?", обяви близък до Джордан пред "Сън", цитира в. "България днес". Таблоидът се свърза с представителите на Прайс за коментар, но не получи такъв.

Сексбомбата, която е пред фалит, демонстрира своите вокални способности за последно в четвъртък. Тя бе сред  изпълнителите на аматьорския GAY Porn Idol в нощен клуб в Лондон. Там Джордан изпълни кавър на A New New World, която първоначално изпя с бившия си съпруг Питър Андре през 2006 година. Докато бе на сцената,чисто гол състезател я прегърна през кръста. Друг позира с ръце на разголените й гърди. След това започна да я целува по бюста.

През годините сексбомбата издаде няколко парчета. Последното от тях е I Got U, което излезе през 2017 година.

Последвайте канала на

Novini.bg
23274 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини