Муки: Била съм монахиня в "Нотр Дам" в предишен живот

  • 18 април 2019 13:52

  • 26516
  • 29
Муки: Била съм монахиня в "Нотр Дам" в предишен живот
© Булфото (архив)

Актрисата Мария Грубешлиева е живяла в миналия си живот като монахиня в станалата печално известна с пожара си преди дни католическа катедрала "Света Богородица", пише в. "България Днес". Това разкритие направила известната гадателка Куроткова, рускиня, която предсказвала с точност като пророчицата Ванга на всички артисти от славното ни минало - Георги Калоянчев, Константин Коцев, Димитър Манчев, Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и много други. Жените на всички тях ходели при гадателката и тя с точност им предсказвала бъдещето.

"Тази Куроткова всичко ми познаваше. Колежката Ружа Делчева не почваше роля, без да отиде при нея. И аз реших да отида. Позна ми всичко. Беше ми разказвала, че дъщеря ми е била монахиня и е служила в католическата църква, която изгоря преди дни - "Парижката Света Богородица". Тогава малко ми стана смешно, но после като си говорихме с Муки, и тя ми каза, че много пъти е сънувала, че е живяла точно на това място и дори е работила там", сподели ни Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското.

Освен че говорила за дъщеря й и с точност познала бъдещи събития, които ще се случат с нея, гадателката познала и пътя и кариерата на Мутафова.

"Рускинята ми предвеща голям успях в работата след 85 години нататък. А аз много й се смях. Виках: "Боже, тази е луда, какви ги говори за нататък! А то какво стана", прихна да се смее Мутафова.

Самата тя много не дава ухо на хорските приказки и от време на време само разбира какво говорят другите за нея.

"Свикнах да не ми пука от хората, когато се ожених за Леонид Грубешлиев. Неговата майка – Мария, още от първия ден ме пита: "Вярно ли е, че си била лека жена?". Отвърнах й, че и за нея се носят такива слухове. И казах, че доколкото знам, и тя не е била, и аз не съм била. Тя тогава каза: "И аз така си мислех". Та с това искам да кажа, че и мен хората, които не вникват в същността ми, ме мислят за каква ли не, а истината - друга", споделя Стоянка.

Освен че гледачката разкрила живота на дъщеря й Мария Грубешлиева, тя я посъветвала да насочва детето си към писането или към журналистиката, че там ще му е късметът. "А тя пък много искаше да стане актриса Муки. Добре, че сега й дойде акълът. Все пак е внучка на писателката Мария Грубешлиева", сподели още Стоянка.

Факт е, че красивата Муки има талант и книгите й се разпродават като топъл хляб. Грубешлиева е автор на книга за втория си баща Нейчо Попов - "Клоун на Бога, пратен на Земята", както и за майка си, за която написа две книги - "Госпожа Стихийно бедствие" и "Добър вечер, столетие мое". Първата бе разказ за живота на голямата актриса през очите на дъщерята, а втората е летопис на един почти столетен живот, посветен на сцената.

Книгата бе представена в почти всички кътчета на страната и благодарение на мениджъра на двете жени - Евгени Боянов. В момента заедно с него Мария Грубешлиева пише поредната си книга за живота сред българския елит.

"Преди бях много вярваща, ходех постоянно по черкви. Сега не ходя чак толкова, но пак вярвам. Малко по друг начин. Знаеш ли, ще ти споделя нещо, което казвам за първи път. Преди години, когато вярвах много, ходех често на Кръстова гора. Бях чула, че ако отидеш три пъти поред там и си пожелаеш нещо, то се сбъдва. Направих го, молих се да срещна моя съпруг, мъжа на живота ми, и вярвате ли ми, много малко след третото ми посещение срещнах Никос. Ние с него имаме църковен брак, което е най-силното и важно. И още един интересен случай. Понеже гърците са много религиозни и вярващи, когато вече отидохме да живеем в Гърция, той ме помоли нещо. Да отида в черквата пред иконата на Богородица и да му се закълна, че няма да му изневеря. Уау, голям шок за мен. Защото в онези години бях много бурна и дива и това ми се стори като много тежка клетва! Но му се заклех и никога не пристъпих тази клетва", сподели ни за вярата си в Господ красивата Мария Грубешлиева.

Последвайте канала на

Novini.bg
26516 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2019.04.22 | 08:58

29

някой е използвал чук

!

2019.04.21 | 23:01

28

Не е луда. Тя е хитър паразит.

Валери Станков

2019.04.19 | 20:45

27

Била си паразитка и в предишния си живот !

2019.04.18 | 17:19

16

Била е проститутка пред кръчмата срещу Нотр Дам.

2019.04.19 | 19:24

26

тая дали е чука някой .

2019.04.19 | 19:23

25

може и на площада .

комунистическата сган!

2019.04.19 | 11:19

24

актриса?!?!?

Lissa

2019.04.19 | 01:23

23

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

карабас барабас

2019.04.18 | 19:54

22

МАлее, как я храните женицата...

карабас барабас

2019.04.18 | 19:53

21

Малее, как я храните женицата.

ApoloN

2019.04.18 | 19:21

20

Дърта ковра

Не се правете на ощипани!

2019.04.18 | 16:33

13

АМАН ОТ ЕВТИНИ, герберастки НОМЕРА ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО!

Не ни занимавайте с такива, които са „работили“ само в предишен живот, нам къде си, много вероятно в къщи с „червен фенер“ , АМИ КАЖЕТЕ, КАКВО СТАВА СЪС „КЪСМЕТЛИИТЕ СОБСТВЕНИЦИ“ НА АПАРТАМЕНТЧЕТАТА С ПЕРСОНАЛНИ АСАНСЬОРЧЕТА, НА ЛИЧНИ „ТЕРАСКИ“ ПО 300 КВАДРАТЧЕТА, АМА УЖ ОТ ОБЩИ ЧАСТИ, НА ТРИЗОНЕТЧЕТА, НА ТАКИВА „ПОКРИЛИ“ НИВИ С ТРИЕТАЖНИ КЪЩИ И ТАКИВА, ПОСТРОИЛИ С ЕВРО-ФОНДОВЕ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, АМА БЕЗ ГОСТИ?

КОГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЦИРК, КАТО С ИВАНЧЕВА?
Нещо ПОСТАНОВЧИЦИТЕ СЕ ИЗПОКРИХА, ЗАЩОТО ИМ ЗАМИРИСА НА СТРАСБУРГ!

2019.04.18 | 17:59

19

Спокойно, Спокойно, ама в посока СЦЗ!

2019.04.18 | 16:46

14

Спокойно, Шайката си заминава.

Добави коментар

Водещи новини