Виктор Калев не може да си намери жена

  • 05 март 2012 19:03

  • 5976
  • 3
Виктор Калев не може да си намери жена
© Булфото
Актьорът от "Шоуто на Слави" Виктор Калев страда от тежки комплекси, че не може да си намери булка.
 
Отскоро талантливият импровизатор и имитатор на известни личности е отново сам, след като е скъсал четиригодишната си връзка с композиторката Дари. "Пие по пет кафета на ден и не спира да пуши. Причината е не само стресът в "Шоуто на Слави", а и раздялата с голямата му любов Дари", одумва го в. "България днес".
 
Според таблоида Виктор и Дари били сгодени и композиторката подарила пръстен на Калев, който той и сега непрекъснато носи на синджир на врата си. Сватбата обаче така и не се състояла по неведоми причини. Даже и имотното благосъстояние на актьора не повлияло на решението на музикантката да се раздели с половинката си.

Крахът на всичките му интимни връзки съвсем обезверил родения в Златоград актьор. Той отдавна мечтаел за собствено семейство и деца, а сега бил един от най-големите фенове на бебето на приятеля си Любо Нейков. Въпреки че Калев е чест гост в дома на Нейков, той все не се решавал да напусне Слави Трифонов и да премине в отбора на "Комиците".
 
Всички припечелени пари при Дългия Виктор инвестирал в апартаменти, които после отдавал под наем. Заради рентиерството кадърът на Слави бил много добра партия, но този факт и досега си оставал неоценен от нежния пол.

Последвайте канала на

5976 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аз

2012.04.08 | 02:10

3
Мдам, и аз гоня 30-те и аз като Викторчо не мога да си намеря булка, а вече искам да създам семейство. Явно не винаги парите са определящи, айде в моя случай и доста години вече съм в чужбина и става още по-трудно като си мъж, но това е друга тема.. Успех му желая и дано е щастлив пак!
Месечен доход без риск и вложения!

2012.03.06 | 18:44

2
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!След регистрацията ще получите мейл на български език с кратки съвети!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72
Наталия

2012.03.06 | 18:43

1
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "КОСТЕЛ HOLIDAY'S" Този нов комплекс се състои от две вили които могат да бъдат наемани едновременно и индивидуално. Обзавеждането е по най-висок стандарт и предлага всичко необходимо за вашето удобство. Отличните условия за настаняване ги превръща в желано място за вашата ваканция... За повече информация посетете сайта ни: WWW.VILIKOSTEL.COM

Добави коментар

Водещи новини