Розмари заби поляк

  • 21 март 2019 10:07

  • 5883
  • 3
Розмари заби поляк
© instagram.com/i.am.rosemarie/

Манекенката Розмари Тишър, която се забърка в сексуален скандал с инструктора Ричард в последното издание на „ВИП Брадър” в България, дава съвети за телевизионната игра на красив своя колега, с които е повече от близка. Става дума за синеокия Томек Урбан, който преди два дни влезе в полския Биг Брадър, пише Hotnews.bg.

След 11 години прекъсване риалити предаването тръгна по ТVN7. Това е едва шестото издание на Брадъра в Полша. Розмари стана нещо като треньор за колегата си, с които се запознала на снимки в чужбина.

Моделът на „Ивет фешън”, която от няколко месеца работи в Турция, обясни, че вече е наясно с клопките на риалити предаванията, затова си позволила да посъветва красавеца как да се държи пред камера. Тя не само е негов ментор, но и двамата са доста близки, става ясно от профила на Розмари в социалните мрежи. Бившата брадърка даже намекна, че е готова да стане булка в обятията на голия поляк. Тя получи поздравления и за добрия си вкус, с който е избрала Томек, след като у нас реши да симулира любов с доста семплия откъм ум и добри обноски Ричард.

Последвайте канала на

Novini.bg
5883 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ho ho ho

2019.03.24 | 23:10

3

Защо бе толкова смешно му казваше името на този физкултурник, че само за това трябваше да останат заедно. :) Ришард това, Ришард онова - все едно торба с фурми си е изсипала в устната кухина. :)))

Виктор

2019.03.21 | 22:33

2

Това е друго нещо хубав секси мъж онова какво беше? Пърделник овонян смърдел смешник смръдлявица даже и името му не помня! Новия на Розмари е готин и тя и той са хубава двойка.

2019.03.21 | 10:56

1

Красива, но много проста.

Добави коментар

Водещи новини